Wat is BioGenesis

De Authentieke BioGenesis Instrumenten bestaan al sinds 1999 en zijn sinds 2004 in Europa uitgebracht

Het logo in de BioGenesis instrumenten is sinds eind 2005 ingebracht om onze klanten ervan te kunnen verzekeren dat zij een origineel BioGenesis instrument ontvangen.

Op de diverse beurzen waar ik geregeld sta, ontmoet ik regelmatig mensen die mij meedelen dat er een equivalent van de BioGenesis Instrumenten zou bestaan.

Graag wil ik u er op wijzen dat er geen enkel product bestaat dat dezelfde energie geeft, ook als  het op het eerste oog misschien hetzelfde lijkt, een broer-zuster verbinding zou hebben, ongeacht wat erover ook verteld wordt.

De authentieke BioGenesis Instrumenten zijn reeds in 1999 in de Verenigde Staten uitgebracht en in Europa sinds 2004 op de markt.

Eind 2004 ben ik opgeleid in Nederland en eind 2005 door David en Linda Demaray van BioGenesis Global.

Ik heb sindsdien veel positieve ervaringen mogen meemaken. Op onze website kunt u het verhaal  over het ontstaan van het logo en de verklaring/waarschuwing uitgegeven begin 2006 van de authentieke BioGenesis organisatie lezen.

Wees dus alert op het BioGenesis Logo dat in de basis van ieder product gelaserd is, zodat u verzekerd bent van een origineel BioGenesis product voorzien van de Genesis energie, waarvan de werking generaties lang mee gaat.

yanini

De Geboorte van de Schepping

Een nieuwe Kosmische technologie (BioGenesis®) is doorgegeven door de Verlichte Meester Lantos aan het Amerikaanse medium Cindy Demaray.
De BioGenesis producten zijn vervaardigd van speciaal glas, dat geënergetiseerd is naar een resonantie die gelijk is aan Liefde en Harmonie.

Lees meer

BioGenesis Technologie

BioGenesis is de eeuwige Technologie van het licht, die nu aan de mensheid wordt terug gegeven.
BioGenesis representeert de geboorte van de schepping. Door het gebruik van BioGenesis Technologie wordt volledige harmonie, samenwerking en ontwikkeling in iedere cel en atoom van de mensheid ondersteund en hersteld.

Lees meer

BioGenesis Energie

Energie die je helpt je oorspronkelijk evenwicht weer te hervinden. Doordat deze energie onze herinnering aanspreekt die wij in ons dagelijks bewustzijn zijn vergeten, kan d.m.v. de BioGenesis energie ons lichaam zich herinneren wat zijn oorspronkelijk evenwicht was. De herinnering helpt je lichaam zich te herstellen.

Lees meer

De Voorgeschiedenis

In het begin van de jaren ‘70 ging Hanna Kroeger diensten houden voor haar Chapel of Miracles in een klein kippenhok dat achter haar woning stond. Ze was met de kapel begonnen, zodat haar kleinkinderen een plek zouden hebben waar ze iets over God konden leren. Vaak werden de eenvoudige diensten alleen bijgewoond door het gezin van Hanna en het gezin van Linda en Bob Demaray.

Lees meer

De Geschiedenis

BioGenesis is niet nieuw op aarde. Zeer lang geleden, in Atlantis, voerden de verheven Meesters via Meester Hodel, ook de BioGenesis Technologie in. Deze Meester was ook aanwezig bij de inwijding van de BioGenesis® Device Pyramid op 11 maart 1999.

Lees meer

Chair of Genesis

In 1999, when Lantos was telling Cindy about the various Tools of BioGenesis, he mentioned that in the future we would have an Acceleration Chair. But, he did not say when it would come, or what it would do.

Lees meer

Lantos Dialogues

Since 1997, Ascended Master Lantos has spoken with Cindy on a broad range of topics. Here are some of those dialogues. (Some are presented as a statement by Lantos, while others are in a question-and-answer format between Lantos and Cindy.)

Lees meer

Atlantis & BioGenesis

Vele wetenschappers zeggen er is geen tastbaar bewijs dat Atlantis bestaan heeft, echter voor vele anderen is het een duidelijke zaak. Atlantis is zo‘n 10.000 jaar vóór Christus ten onder gegaan.

Lees meer

BioGenesis Global Gratis Webinars (2012)

Organiseert regelmatig via de website te volgen Gratis  Webinars. Aangezien deze workshops vanuit Hawaii worden gegeven liggen de tijden voor Europa ongunstig. Om te kunnen deelnemen aan deze Course heeft u diverse tools van BioGenesis nodig.

Lees meer