YANINI IS OOK DE PRAKTIJK VAN VERA HEGEMAN. WIE IS ZIJ?

YANINI IS OOK DE PRAKTIJK VAN VERA HEGEMAN. WIE IS ZIJ?

Vera en Jane

Ik ben Vera Hegeman (1960), geboren en getogen in Huissen, een stadje aan de Rijn tussen Arnhem en Nijmegen. In Yanini, praktijk voor body, mind & spirit, begeleid ik cliënten met veel plezier en enthousiasme op hun levenspad. Ik geef energetische healings en ik verkoop de lichtinstrumenten en andere producten van BioGenesis en Biotac Tachyon. Ik voel me innerlijk geroepen om datgene wat mij op mijn pad geholpen heeft, te delen met anderen.

Mijn naam ‘Vera’ betekent ‘waarheid’ en dat is waar ik in mijn denken en handelen steeds naar op zoek ben. Een belangrijke les die ik in mijn leven heb geleerd, is: ga nooit van een ander uit, vertrouw op je Hogere Zelf en onderzoek zelf wat voor jou waar is.

Als kind had ik ervaringen met het ‘paranormale‘. Ik stond er echter sceptisch en kritisch tegenover en was steeds op zoek naar bewijs. “Eerst zien, dan geloven!,” was mijn motto.

Mijn leven heeft een paar ingrijpende gebeurtenissen gekend, die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Op 29-jarige leeftijd heb ik een bijna dood ervaring gehad toen ik met mijn auto op de kop in een sloot belandde. Deze ervaring markeerde een belangrijke wending in mijn leven.

De latent aanwezige belangstelling voor spiritualiteit verdiepte zich en er brak een periode aan van zelfstudie en persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde verschillende workshops en cursussen, waaronder Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki, Numerologie, Helende Massage met handoplegging, Magnetiseren, Extra Sensory Perception, Kinesiologie, Three in One Concepts, Cosmic & Flower Energies, Wichelroede Lopen en de Shambhala Master.

Ondertussen werkte ik zo’n twintig jaar bij een commercieel bedrijf in een intensieve functie met veel klantcontacten. Door een opeenstapeling van gebeurtenissen, waaronder het overlijden van mijn vader, kreeg ik een burn−out. Deze situatie vroeg van mij om me te heroriënteren op mijn functioneren in de samenleving. Ik kreeg het inzicht dat het tijd was om mijn leven radicaal te wijzigen.

In deze periode kwam ik in contact met de energetisch geladen instrumenten van BioGenesis en Biotac Tachyon. Mede door het toepassen van deze producten in mijn helingsproces, heb ik een moeilijke periode en een negatieve ervaring kunnen transformeren tot een positieve kijk op de toekomst.

Er brak opnieuw een periode aan van studie en ik ging nog beter voelen en ervaren wat waarheid voor mij inhield. “Eerst geloven, dan zien!”, zei mijn leermeester. Dat werd mijn nieuwe levensmotto wat goed bleek samen te gaan met mijn nuchterheid!

Ondertussen raakte ik zo enthousiast over het ondersteunende en helende effect van de BioGenesis en Biotac Tachyon producten dat ik sinds 2005 deze producten verkoop aan particulieren en therapeuten. Ook ben ik toen gestart met het integreren van de lichtinstrumenten van BioGenesis in mijn energetische healingsessies. Deze lichtinstrumenten werken als een douche van licht voor de fysieke wereld met als effect dat negativiteit en chaos worden geëlimineerd en harmonie en balans zich kunnen herstellen.

Wil je mee weten over de BioGenesis en Biotac Tachyon producten, healing sessies en/of workshop? Van maandag t/m zaterdag ben ik tussen 9:00 en 20:00 uur telefonisch bereikbaar, via +31 (0)26 – 8800140 en +31 (0)6 – 14643520. Of mail naar info@yanini.nl

De Authentieke BioGenesis Producten

Vanaf 2005 is Vera Hegeman onder de naam Yanini, Praktijk voor Body Mind & Spirit officieel verder gegaan met de oorspronkelijke BioGenesis producten. Alle BioGenesis geïnteresseerden en wederverkopers werd verteld dat BioGenesis alleen onder de naam BioGenesis verder verkocht zou worden in Amerika en voor Europa de producten zouden voortbestaan onder de naam Ascension. De energie en werking van alle producten zou precies hetzelfde zijn… Vera werd vanaf eind 2004 tot begin 2005 geïnstrueerd door de toenmalig BioGenesis wederverkopers Johan Langbroek en Dianne Bos van onze producten in Europa. Vanaf het eerste moment dat Vera zich bewust werd dat er iets mis was, heb ik mij tot de BioGenesis organisatie in de Verenigde Staten gewend. Vanaf midden 2005 zijn er Ascension producten uitgebracht die op de eerste blik hetzelfde lijken, maar niet dezelfde Genesis Energy bevatten en uitdragen. Sinds die tijd heeft BioGenesis in al onze Tools en Wheels of Genesis het Logo ingelaserd, zodat iedereen ervan overtuigd kan zijn de Orginele BioGenesis producten aan te kopen. Verdere informatie over dit gebeuren kun je lezen in de verklaring van BioGenesis.

BioGenesis LOGO

Lees hier de verklaring van BioGenesis.us.

Totaal ontgoocheld, hoe was het mogelijk dat deze mensen waar ik zo tegen op keek, uitgerekend op spiritueel gebied, deze prachtige producten en de beschrijvingen zo maar kopieerden en ook nog vertelden dat dit hetzelfde was. Ook in de tijden van Atlantis waren er mensen die mensen en producten kloonden. Herhaalde Atlantis zich?

In het boek Stralen der Waarheid las ik over Lemuria & Atlantis. De naam Yanini is Lemuria, zo kwam ik dan ook op de naam voor mijn praktijk Yanini.