Remedies

REMEDIES: Zowel onze BioGenesis en Biotac Tachyon producten zijn in de eerste plaats bedoeld om je levenskwaliteit te verhogen. Met andere woorden, je hoeft niet ziek te zijn om onze producten te gebruiken. Het gebruiken van deze producten kan je juist beschermen en zorgen voor een verhoogde levensvreugde.

Elk van de BioGenesis & Biotac hulpmiddelen bevat het geheugen van de originele, perfecte verwezenlijking gevende energie. Dit is de belangrijkste taak van de BioGenesis Lichtinstrumenten die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn:het herstellen van harmonie op alle niveaus van het leven.

Maar als je wel last hebt van bestaande aandoeningen of ongemakken, zijn onze producten uitstekend geschikt om verlichting te brengen. Ieder product heeft zijn eigen kwaliteiten. Hieronder kun je zoeken op aandoeningen en klachten om te zien welke product bij welke aandoening, ongemak, wens of transformatie gebruikt kan worden.

Attentie: De bio-energetische producten kunnen zoals in de beschrijving aangegeven aan uw geestelijk en lichamelijk welbevinden bijdragen; genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.

Ontdek hier welke producten en diensten jou kunnen ondersteunen op fysiek, emotioneel en relationeel gebied.

Kies hier
IMG_5464-682x1024

Wilt jij persoonlijk advies hebben of meer informatie over de producten. Neem dan gerust contact op met mij! U kunt Vera telefonisch bereiken op +31(0)26-8800140 / +31(0)6-14643520, stuur een mailtje via info@yanini.nl, of gebruik onze chatfuntie(rechtsonder in het beeldscherm)

Heb je nog vragen? Neem dan contact op

[formidable id=12]