1 Daagse Workshop & Praktijk oefendag BioGenesis

1 daagse Workshop & Praktijk oefendag BioGenesis

Tijdens de 1 Daagse Workshop & Praktijk oefendag BioGenesis met de BioGenesis instrumenten, maak je een grote sprong voorwaarts.

Tijdens deze workshop baad je jezelf in het Licht van de Eenheid. Het Licht dat ons herinnert aan onze Heelheid, onze Perfectie.

Op deze dag ga je ervaren dat je in een hoger trillingsniveau komt en dat je een grote sprong voorwaarts maakt op je pad naar totale Verlichting, op je pad naar Huis.

Wat gebeurt er?

Ééndaagse Workshop om te leren werken met de door u al gekochte BioGenesis producten bij Yanini, zodat je snel het hoogste rendement kunt behalen en jouw doel(en) makkelijker kunt bereiken.

We gaan ons richten op wat voor jou van belang is en hoe te werken met de voor jou meest geschikte producten. Dit alles vindt plaats binnen de Cirkel of Rotations de Cirkel of Wheels  en de Tree of Genesis met de speciale technieken of BioGenesis.

Je wordt behandeld met de BioGenesis instrumenten binnen de kring van Wheels. Deze instrumenten en Wheels verbinden ons met de hoogste energieniveaus en zijn gebaseerd op een technologie, die het laatst in Atlantis is gebruikt.

Je gaat elkaar behandelen, waardoor je veel Licht aan je systeem toevoegt, juist op die plekken waar jij dat nodig hebt. De workshops geef ik het liefst in kleine groepjes van 2 tot 4 personen, zodat iedere deelnemer de volledige aandacht ontvangt.

Bij Yanini voor een BioGenesis Workshop

praktijkdagVersnelling en Verdieping

Het kan zijn dat je dit Licht vooral als warmte ervaart, maar ook kun je dit fysiek ervaren of kunnen er beelden en emoties naar boven komen. Vaak ervaren mensen een enorm gevoel van innerlijk rust en vrede.

 

De werking van de instrumenten is in vergelijking met een praatsessie zeker 10 keer zo snel en sterk, zonder dat je daar last van krijgt en zonder dat het teveel kan worden. Daar word je op verschillende manieren bij begeleid.

Data: op afspraak
Tijd: 10.30 – 17.00 Uur: 10.30 tot 17.00- 18.00 uur
Plaats: Huissen
Kosten:  € 110,- incl. 21% btw p.p.p.d, inclusief een verkorte handleiding en een heerlijke lunch met eigengemaakte soep. Indien u vegetarisch bent gelieve dit aan te geven. Het  uitgebreide BioGenesis workbook is voor € 25,- incl 6 % btw te bestellen.

Tijdens deze Workshop kun je tegen gereduceerde prijzen onze producten kopen.

Energieoefeningen, visualisaties, meditatie, shambhala en reiki, en orakel kaarten kunnen indien gewenst ook een onderdeel uitmaken van de consulten & workshops of events

Attentie: de bio-energetische consulten en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten, workshops/events of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over dit of één van de andere producten of een persoonlijk product- advies of consult nodig, bel me dan gerust even, of als je door Vera gebeld wil worden, vul dan in onderstaand formulier je telefoonnummer ook in.