Consulten 45 & 75 minuten

Heb je last van lichamelijke, emotionele of mentale klachten?

De consulten van Yanini richten zich helemaal op jou. Heb je last van lichamelijke, emotionele of mentale klachten? Dan kom je bij mij terecht.

Energie is erg belangrijk voor alles en iedereen. Want, bij een verstoring of blokkade van je energie voel je je futloos of kun je juist je energie niet kwijt. Dat maakt, dat jij je niet goed voelt.

Met energetische healing zorg ik ervoor, dat je opgekropte energie weer vrij baan krijgt en breng ik je weer in balans. Ik ga aan de slag met precies die klacht die jij verholpen wilt hebben. Dus ik doe niets zonder dat jij eraan toe bent. Yanini geeft energetische healings in Huissen (Gelderland), maar ook op afstand.

Wil je weten hoe dat werkt?

Tijdens een energetische healing gebruik ik diverse technieken:

  • Ondersteunende instrumenten uit de BioGenesis en Biotac-serie
  • Magnetiseren
  • Reiki
  • Shambhala

Gedurende de sessie zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel. Ik strijk lichtjes met mijn handen boven je lijf. Een enkele keer raak ik je licht aan. Na afloop voel je vaak slaperig en lekker ontspannen.  

Wat zijn de kosten?                 

  • In een korte sessie van ongeveer 45 minuten pak ik specifiek de fysieke of emotionele problemen aan. – Prijs 55,00 EUR incl. 21% BTW.                                                                                                                                               
    – Een pakket van 4 korte Healing – sessies kost 199,00 EUR incl. 21% BTW.
  • Tijdens de langere sessie van gemiddeld 75 minuten is er tijd voor verdieping. – Prijs 79,00 EUR incl. 21% BTW.          
    – Een pakket van 4 lange healing – sessies kost 299,00 EUR incl. 21 % BTW.

Ik heb fibromyalgie en CVS Chronischevermoeidheidssyndroom  waardoor mijn spieren constant onder hoogspanning staan. De dag na de behandeling van Vera waren mijn spieren een stuk meer ontspannen. Ik had geen spierkrampen meer en ik kon beter zien. Ik heb een Reiki master graad en ben gevoelig voor energie. De ervaring die ik had bij Vera kan ik beschrijven als een Reiki behandeling maar dan met een intensere en sterkere energie. Ik voel me nu goed geaard en voel meer rust en vertrouwen in de toekomst.” – Petra, IJmuiden

Attentie: de bio-energetische consulten en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over dit of één van de andere producten of een persoonlijk advies nodig, bel me dan gerust even of vul onderstaand formulier in.