2 Daagse Workshop/Praktijkdagen BioGenesis

2 Daagse Workshop/Praktijkdagen BioGenesis

Ervaar het licht van de eenheid

Tijdens deze tweedaagse Praktijk gerichte workshop met de BioGenesis instrumenten.

Een grote sprong voorwaarts

Tijdens deze workshop baad je jezelf in het Licht van de Eenheid. Het Licht dat ons herinnert aan onze Heelheid, onze Perfectie.

Tijdens deze 2 dagen ga je uitgebreid  ervaren dat je in een hoger trillingsniveau komt en dat je een grote sprong voorwaarts maakt op je pad naar totale Verlichting, op je pad naar Huis.

Wat gebeurt er?

Tweedaagse Workshop om te leren werken met de door u al gekochte of nog aan te kopen  BioGenesis producten bij Yanini, en de allernieuwste technieken zodat u sneller het hoogste rendement kunt behalen en uw doel(en) makkelijker kunt bereiken.

We gaan ons richten op wat voor jou van belang is en hoe te werken met de voor jou of jouw praktijk meest geschikte producten. Dit alles vindt plaats binnen de Cirkel of Rotations of BioGenesis. Tijdens deze dag ontvang je een uitgebreide behandeling die op jou is afgestemd.

Je wordt behandeld met de BioGenesis instrumenten binnen de kring van Wheels. Deze instrumenten en Wheels verbinden ons met de hoogste energieniveaus en zijn gebaseerd op een technologie, die het laatst in Atlantis is gebruikt. Daarnaast gaan we speciale technieken toepassen.

Je gaat elkaar behandelen, waardoor je veel Licht aan je systeem toevoegt, juist op die plekken waar jij dat nodig hebt.

Versnelling en Verdieping

Het kan zijn dat je dit Licht vooral als warmte ervaart, maar ook kun je dit fysiek ervaren of kunnen er beelden en emoties naar boven komen. Vaak ervaren mensen een enorm gevoel van innerlijk rust en vrede.

De werking van de instrumenten is in vergelijking met een praatsessie zeker 10 keer zo snel en sterk, zonder dat je daar last van krijgt en zonder dat het teveel kan worden. Daar word je op verschillende manieren bij begeleid.

Data: Data’s op Afspraak
Maximaal 4 Deelnemers
Tijd: 10.30 – 17.00
Plaats: Huissen
Kosten: € 210,- incl.  21% btw, inclusief een heerlijke lunch met eigengemaakte soep. Indien je vegetarisch bent gelieve dit door te geven.
Incl. Koffie, Thee & BioGenesis Wings Water & Syllabus met de allerlaatste BioGenesis Technieken. Alle deelnemers ontvangen een BioGenesis certificering.

Energieoefeningen, visualisaties, meditatie, shambhala en reiki, en orakel kaarten kunnen indien gewenst ook een onderdeel uitmaken van de consulten & workshops of events

Attentie: de bio-energetische consulten en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten, workshops/events of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over dit of één van de andere producten of een persoonlijk product- advies of consult nodig, bel me dan gerust even, of als je door Vera gebeld wil worden, vul dan in onderstaand formulier je telefoonnummer ook in.