Kom in Balans Event

Ik nodig je uit in mijn praktijkruimte waar we werken binnen Tree of Genesis en de Circle of Rotations van BioGenesis. Dit is een opstelling van zeer krachtige BioGenesis instrumenten die het energetische veld versterken. Je baadt dan als het ware in het Licht van de Eenheid. Dit licht herinnert je aan je oorspronkelijk staat van zijn.

We richten ons op een thema, vraagstuk of verlangen wat voor jou op dit moment in je leven relevant is. Ik laat je ervaren hoe je de BioGenesis instrumenten voor je kunt laten werken en hoe je deze zelf kunt gebruiken als je weer thuis bent.

Tijdens deze Demo/ervaringsmiddag kunt u de werking van onze producten uitgebreid ervaren, waarvan de heilzame werking nog lang aanhoudt. U krijgt een kennismakings BioGenesis sessie gratis! Tijdens deze middag kunnen al uw persoonlijke vragen uitgebreid aan bod komen en kan ik u desgewenst van een persoonlijk product advies voorzien, met natuurlijk mooie aanbiedingen.

Kom de aankomende maanden onder het genot van een kop koffie/thee of Wingswater de BioGenesis producten voelen, ervaren en uittesten wat zij voor u kunnen betekenen! Dit naar aanleiding van het feit dat er vaak te weinig ruimte en tijd is om dat uitgebreid te doen op een beursstand. Uiteraard kunt u rekenen op een mooie aanbieding.
Bel mij voor een persoonlijk gesprek en neem uw vriendin of vriend mee.

De Kom in Balans Middag of Avond vindt plaats van 13.00 uur  tot 17.00 uur of vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur te Huissen. U kunt zich per email aanmelden via info@yanini.nl of telefonisch en het contactfomulier
+31(0)6-14643520 of +31(0)26-8800140.

Shield Large en Small Spang

 

De ruimte is geschikt voor 6-8 personen.

Verder zullen Demo/Ervaringsmiddagen door geheel Nederland en België  het gehele jaar in 2018 gepland worden. Heeft u zelf ruimte beschikbaar of wilt u een Demo/Ervaringsmiddag of avond voor uw familie en of vrienden organiseren, bel dan even met Vera Hegeman op+31(0)6-14643520 of +31(0)26-8800140.

Duidelijk wordt gemaakt:

Hoe deze informatie nu bij ons gekomen is, in deze vorm van prachtige producten van heel zuiver glas. Wat de specifieke werking van deze energie en deze producten is. Hoe we deze kunnen gebruiken.

Dit alles vindt plaats in de Circle of Rotation met de Wheels of BioGenesis

Versnelling en verdieping. Het kan zijn dat je dit Licht vooral als warmte ervaart, maar ook kun je dit fysiek ervaren of kunnen er beelden en emoties naar boven komen. Vaak ervaren mensen een enorm gevoel van innerlijk rust en vrede.

De werking van de BioGenesis instrumenten is in vergelijking met een praatsessie zeker 10 keer zo snel en sterk, zonder dat je daar last van krijgt en zonder dat het te veel kan worden. Daar word je op verschillende manieren bij begeleid.

Gegevens data: op afspraak

Tijd: 19.30 – 22.30 uur

Plaats: Huissen of bij u thuis

Aanmelding: 026-8800140 –Vera Hegeman

Kosten: afhankelijk van het aantal kilometers vraag ik per persoon een kleine bijdrage

Aantal deelnemers: minimaal 3 maximaal 8, waar iedereen korte sessie ter kennismaking kunnen ontvangen.

Deelname bedraagt € 20,00 p.p. Bij deelname met 2 personen € 18,00 p.p. Tijdens deze demo/ervaringsmiddag kunt u de werking van onze producten uitgebreid ervaren, waarvan de heilzame werking nog lang aanhoudt. U krijgt een kennismakings-BioGenesis sessie gratis! Tijdens deze middag kunnen al uw persoonlijke vragen uitgebreid aan bod komen en kan ik u desgewenst van een persoonlijk product advies voorzien, met natuurlijk mooie aanbiedingen. De ruimte is geschikt voor 6-8 personen. U kunt zich per email aanmelden via info@yanini.nl of telefonisch 06-14643520 of 026-8800140.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op