Bestel en betalingsmethoden Yanini.nl

Veilig bestellen en betalen bij Yanini.nl

Je kunt bij ons zonder account of wachtwoord gewoon bestellen. Wel moet je ten minste 18 jaar oud zijn of toestemming van een ouder of voogd hebben. 

Onze betalingsmethoden lopen hoofdzakelijk via Mollie. Mollie is vanaf 14 September klaar is voor de SCA. Ongeacht waar je je in de EER bevindt en of de overheid in jouw land besluit om de handhaving uit te stellen. Bovendien, het overgrote deel van onze betalingsmethodes voldoet op dit moment al aan de SCA-regelgeving.

Je ontvangt de bestel- en verzendbevestiging per e-mail. In de verzendbevestiging vind je een link waarmee je je bestelling kunt volgen.

Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief btw

BioGenesis & Biotac, zilveren sieraden& hangers, workshops, en consulten  21% btw

Onze voedingssupplementen,zoals o.a. Laminine en CBD olie 9% btw. Deze zijn ook te bestellen via het informatieformulier of telefonisch bij Vera 06-14643520. Altijd handig als je uitgebreider advies wil hoe en hoeveel toetepassen.De voedingssupplementen staan weer in onze Webshop waar u deze gelijk betalen, U kunt deze afrekenen dmv bank/Sepa overschrijving.

Diverse betaalmethoden Nederland

iDEAL, SEPA/bankoverschrijving

Creditcard Visa en Mastercard

Klarna achteraf   (Nederland en België)

via Paypal

IN3  : In drie termijnen betalen, minimaal bestelbedrag €100,00-€4000,00  (Alleen in Nederland)

Diverse Betaalmethoden voor Europa en Wereld

iDEAL, SEPA/bankoverschrijving via Paypal

Betaalmethoden Creditcard

Je kunt bij ons met VISA, MASTERCARD en EUROCARD betalen.

Diverse Overige betaalmethoden voor Duitsland en België

Je kunt ook betalen met PayPal en SOFORT.

   Overboeken in 34 SEPA landen

  • SEPA TRANSFER in onderstaande landen, Telebankieren
Belgie
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
IJsland
Italie
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Malta
Monaco
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenie
Slovenie
Slowakije
Spanje
Tsjechie
Verenigd Koninkrijk
Zweden
Zwitserland

 

Betaalmethoden Creditcard

Je kunt bij ons met Visa, Mastercard en Eurocard betalen.

Klarna

Achteraf Betalen voor Nederland en  België

Met Klarna: Achteraf betalen je klanten hun aankopen achteraf. Op dit moment is deze betaalmethode beschikbaar voor eurobetalingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Finland*.

‘Achteraf Betalen’ maakt uitgestelde betaling mogelijk voor de klant. De klant heeft de keuze om binnen 14 dagen te betalen, of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding).                                                                                                                                                                  

Betalen in drie termijnen via Klarna

‘Gespreid Betalen’ maakt betaling in termijnen mogelijk voor uw klant. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij de klant en kan variëren van 3 tot 36 maanden. Het systeem van Klarna bepaalt middels een kredietcontrole voor welke betaalmethode de klant in aanmerking komt.

Nadat je bestelling is verwerkt, ontvang je de rekening per e-mail. De rekening wordt via Klarna verstuurd en moet binnen 14 dagen na de factuurdatum worden betaald. Voor deze betaalmethode gelden geen extra kosten.

De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van de locatie van de consument. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land. In de praktijk betekent dit dat de verschillende mogelijkheden voor de ene consument wel zichtbaar zullen zijn en voor de andere niet, afhankelijk van het land waarin de consument zich bevindt.

Gespreid Betalen’ via Klarna is uitsluitend beschikbaar voor consumenten in:

  • Duitsland;
  • Oostenrijk;
  • Finland.

Betaling in termijnen

Bij betaling in termijnen via Klarna bepaal je zelf hoeveel je iedere maand betaalt. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid het resterende bedrag in één keer te betalen. De bedragen worden telkens op de laatste dag van de maand afgeschreven.

Mollie

Al onze betalingsmethoden lopen via Mollie muv Paypal. Binnenkort worden de Strong Customer Authentication-regels (SCA) uit de PSD2 van kracht. Volgens deze regels is het een vereiste dat online betalingen verwerkt worden aan de hand van het ‘two factor authentication’-principe. De deadline voor de invoering hiervan staat op 14 september 2019. Diverse partijen proberen ervoor te zorgen dat deze deadline gehaald wordt, maar bijvoorbeeld Engeland, Frankrijk en Duitsland hebben al laten weten dat dit niet gaat lukken. De verwachting is dat hier nog meer landen bij zullen komen. 

De SCA-regelgeving wordt ingevoerd om de veiligheid van online betalingen te verhogen. SCA is van toepassing op betalingen met zowel debet- als creditcards voor bedrijven in de Europese Economische Ruimte (EER) met klanten uit datzelfde gebied. Dit betekent dat deze regels op jouw bedrijf van toepassing zijn. 

Daarom willen we je graag laten weten dat Mollie op 14 September klaar is voor de SCA. Ongeacht waar je je in de EER bevindt en of de overheid in jouw land besluit om de handhaving uit te stellen. Bovendien, het overgrote deel van onze betalingsmethodes voldoet op dit moment al aan de SCA-regelgeving.