Op deze pagina, Over onze producten, kun je alle informatie over o.a. het ontstaan & geschiedenis van onze BioGenesis Producten en Biotac Tachyon  terugvinden, of lees meer en bekijk dan de beschikbaarheid in de rechter menu! .

BioGenesis en Biotac Tachyon bieden een keur aan mogelijkheden voor iedereen die zich bezig houd met persoonlijke groei, bewustzijn en zijn of haar eigen gezondheid en welzijn wil verbeteren.

Wil je meer weten over deze producten zoals BioGenesis, Biotac Tachyon & onze voedingssupplementen? Je kunt de producten in onze Webshop bekijken.

Verder bieden wij ook voor (potentiële) therapeuten op allerlei gebied 1 daagse en 2 daagse BioGenesis Workshops, BioGenesis 1 op 1 training, een Transformatie dag/middag aan. Al deze workshops en trainingen zijn ook 1 op 1 mogelijk. Daarnaast organiseer ik, Kom in Balans dag/middag en avonden en Events voor iedereen die hier ervaringen mee wil opdoen of eenvoudig voor zichzelf meer wil weten. Deze kun je vinden bij de pagina’s Workshops en Events

Deze leerzame en gezellige Workshops & Events worden gegeven zowel in kleine groepen van 2-4 personen als individueel.

Je hoeft geen therapeut te zijn om je voor deze leerzame en gezellige workshops en of trainingen en coaching in te schrijven. Voor iedereen die meer wil weten en leren hoe je voor je hoogste goed met deze fantastische producten het beste resultaat kunt behalen en hoe toe te passen, zijn deze leerzame en gezellige trainingen een must.

Attentie: de bio-energetische Consulten & Coaching, workshops & Events en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over dit of één van de andere producten, aanbod of een persoonlijk advies nodig, bel me dan gerust even of vul onderstaand formulier in.