Workshops & Events

Op deze pagina kun je mijn aanbod over Workshops & Events , trainingen BioGenesis & Events terug vinden. Kortom  een keur aan mogelijkheden voor iedereen die zich bezig houd met persoonlijke groei, bewustzijn en zijn of haar eigen gezondheid en welzijn wil verbeteren.

Verder bieden wij ook voor (potentiële) therapeuten op allerlei gebied  1 daagse en 2 daagse BioGenesis Workshops,  BioGenesis 1 op 1  training, een Transformatie dag/middag aan. Al deze workshops en trainingen zijn ook 1 op 1 mogelijk. Daarnaast organiseer ik Kom in Balans dag/middag en avonden en Events  voor iedereen die hier ervaringen  mee wil opdoen of eenvoudig voor zichzelf meer wil weten.

Deze leerzame en gezellige Workshops & Events worden gegeven zowel in kleine groepen van 2-4 personen als individueel.

Je hoeft geen therapeut te zijn om je voor deze leerzame en gezellige workshops en of trainingen en coaching in te schrijven. Voor iedereen die meer wil weten en leren hoe je voor je hoogste goed  met deze fantastische producten het beste resultaat kunt behalen en hoe toe te passen, zijn deze leerzame en gezellige trainingen een must.

Wil je meer weten over deze Trainingen, Workshops BioGenesis & de Events? Bekijk dan de beschikbaarheid in de rechter menu!

Alle Workshops, één en tweedaagse en 1 op 1 coaching en BioGenesisEvents trainingen
Attentie: de bio-energetische consulten, workshops en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten , workshops of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over deze workshops, trainingen of events of één van de producten van BioGenesis, een persoonlijk advies nodig of wil je reserveren?, bel me dan gerust even en/of vul onderstaand formulier in.