BioGenesis Global Gratis Webinars

BIOGENESIS GLOBAL

Organiseert regelmatig via de website te volgen Gratis  Webinars.

Aangezien deze workshops vanuit Hawaii worden gegeven liggen de tijden voor Europa ongunstig.

Om te kunnen deelnemen aan deze Course heeft u diverse tools van BioGenesis nodig.

Neem  voor de speciaal hieraan verbonden kortingen contact op met Vera Hegeman via email info@yanini.nl of telefonisch +031 (0) 268800140 of  +31 (0) 614643520

Course of Eternal Light: Creating Course Webinar: FREE

June 2012

June 2nd – 3rd, 9:00 a.m. – 3:00 p.m. (PDT)

Click Here to Register for Day 1 of the June Course of Eternal Light, the Course of Creating

Click Here to Register for Day 2

(Remember to register for both days)

Schrijf u hier in!

https://biogenesisglobal.webex.com/mw0307l/mywebex/default.do?siteurl=biogenesisglobal

Advanced Course of Eternal Light: The Course of Ability

Deze data zullen nog bekend worden gemaakt.

Bekijk hier een impressie van het Seminar 2008 in Arnhem.

Indien U zichzelf al vooraf wilt inschrijven voor het Seminar 2011, zal Vera u op de hoogte houden van de datum en de locatie. Het inschrijfformulier vindt U onderaan van deze pagina.

 

 

 

 

David Demaray en Vera Hegeman at the Great Central Translator in Hawaii

David Demaray en Vera Hegeman at the Great Central Translator in Hawaii

BioGenesis seminar in   …………..  2012

 

 

 

 

In het weekend van ………………2012 zal Yanini  een seminar over BioGenesis verzorgen, een miljoenen jaren oude technologie die spirituele energie gebruikt om gezondheid en relaties weer in evenwicht te brengen. Dit tweedaags seminar met workshop vindt plaats in ……………. Tijdens dit seminar leert u van David Demaray, de vice-president van BioGenesis USA, hoe u deze technologie moet toepassen om uw leven te verbeteren en wordt u in de gelegenheid gesteld de werking van de BioGenesis instrumenten te ervaren. Beide dagen starten we om 10.00 uur.

De BioGenesis energie is een spirituele energie die harmonie geeft aan alles waar zij mee in contact komt. Aan zowel levende als niet-levende materie. Om deze energie te richten worden glazen instrumenten gebruikt, die d.m.v. de Genesis Device hun energie ontvangen hebben. Deze instrumenten kunnen door ieder in zijn/haar dagelijkse leven onbeperkt gebruikt worden.

Het ontwerp van ieder instrument is bepalend voor het doel waarvoor de energie gebruikt wordt. Veel BioGenesis instrumenten herstellen de harmonie in het lichaam, terwijl andere helpen om de emotionele condities te herstellen zoals bij depressies en emotionele trauma’s. Ook zaken als financiële voorspoed of de ontwikkeling van iemands talenten worden door de BioGenesis producten bevorderd.

Hoewel de effectiviteit van BioGenesis indrukwekkend is en de reeks mogelijkheden vrijwel onbeperkt, blijft BioGenesis een eenvoudig toe te passen technologie. Door de harmonie in iemands leven te herstellen, is BioGenesis in staat een oplossing of verlichting voor vele problemen waarmee mensen in hun leven en huizen geconfronteerd worden, te bieden.

Vera Hegeman werkt in haar praktijk Yanini in Huissen (tussen Arnhem en Nijmegen) al jaren o.a. met BioGenesis instrumenten en heeft daar reeds veel goede resultaten mee behaald. Zij is dan ook blij dat David Demaray naar Nederland komt om, na het succes in 2006 en 2008, voor de derde maal een seminar met workshop in ………….te verzorgen. Dit seminar duurt twee dagen en wordt gegeven in ……………….. Aan de deelname zijn ………. kosten verbonden!

Wie meer wil weten over BioGenesis of het seminar bezoekt of belt Vera Hegeman op 026-8800140 of 06-14643520. Vera geeft ook regelmatig informatie/healing-avonden en  Praktijk middagen en BioGenesis workshops.