Over Yanini

YANINI.NL, Praktijk voor Body, Mind & Spirit,  kan jou op weg helpen naar  een optimale  emotionele en fysieke gezondheid en welzijn!

Wil jij ook gezond(er) leven door de juiste producten  op de juiste wijze te leren gebruiken en een einde maken aan je fysieke en emotionele gezondheidsklachten? Ik kan jou op weg helpen naar een optimale  emotionele en fysieke gezondheid!

In onze vernieuwde SHOP kun je alle producten vinden om de regie over je welzijn en gezondheid in eigen hand te nemen. Zoals: BIOGENESIS  & BIOTAC TACHYON producten en hun speciale Thema gerichte setjes, VOEDINGSSUPLEMENTEN zoals o.a. CBD olie(GOLYOLI 20ml) van  Mediwiet, Laminine, Curcuma Longa en 3-vruchten Extract van Phyto Health Pharma en ZILVEREN COLLIERS en HANGERS voor onze BioGenesis en Biotac sieraden.

BioGenesis Producten met de originele Dialogues  en gebruikstoepassingen van Master Lantos  sinds 1999 en onze Tachyon Producten zijn perfecte hulpmiddelen om je bewustzijn, gezondheid en welzijn te verhogen en al je relaties te bevorderen.

Elk van de BioGenesis hulpmiddelen bevat het geheugen van de originele, perfecte verwezenlijking gevende energie. Dit is de belangrijkste taak van de BioGenesis Lichtinstrumenten die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn:het herstellen van harmonie op alle niveaus van het leven. Wil jij meer weten over deze producten, ConsultenEvents en Workshops? Lees meer in ons menu’s.

CAT: Yanini, praktijk voor Body, Mind & Spirit is sinds 2017 aangesloten bij het Collectief  Alternatieve Therapeuten(CAT). Lees meer over CATCAT Collectief alternatieve Therapeuten

Yanini, praktijk voor Body Mind & Spirit, Vera Hegeman voldoet aan de Wet Kwaliteit, Klachten  en Geschillen Zorg (WKKGZ)

 

 

 

 

HULP:

Kun je geen keuze maken, twijfel je of je wel het juiste product hebt uitgekozen, of wil je hulp om de juiste keuze te maken? Neem dan gerust via de chatfunctie, het contactformulier of telefonisch contact met Vera op voor een gratis product consult.

Wil jij meer weten over het gebruik van de BioGenesis instrumenten? Meld je dan aan voor de beschikbare Yanini’s gezellige Kom in Balans middag/avond bijeenkomsten in Huissen of wil jij als gastvrouw/heer een avond bij jou thuis organiseren?, voor de gastheer/vrouw hebben wij dan een heel speciale aanbieding. Een speciale techniek middag met BioGenesis producten om een flinke boost te krijgen, of de 1 of 2 daagse BioGenesis Workshop!

CONSULENT(E)  of WEDERVERKOOP?                                                                   

Wij zijn op zoek naar jou!

Therapeuten, Mediums, Winkels & Webwinkels en een ieder die met BioGenesis & Biotac Tachyon producten willen werken.

Achter Yanini staat Vera Hegeman. Wie zij is en hoe zij met deze praktijk is begonnen

Wie is Vera Hegeman?

Ik ben Vera Hegeman (1960), geboren en getogen inVera en Jane Huissen, een stadje aan de Rijn tussen Arnhem en Nijmegen. In Yanini, praktijk voor body, mind & spirit, begeleid ik cliënten met veel plezier en enthousiasme op hun levenspad. Ik geef energetische healings en ik verkoop de BioGenesis lichtinstrumenten gevuld met de Genesis Energie en andere producten van Tachyon en Voedingssupplementen . Ik voel me innerlijk geroepen om datgene wat mij op mijn pad geholpen heeft, te delen met anderen.

Mijn naam ‘Vera’ betekent ‘waarheid’ en dat is waar ik in mijn denken en handelen steeds naar op zoek ben. Een belangrijke les die ik in mijn leven heb geleerd, is: ga nooit van een ander uit, vertrouw op je Hogere Zelf en onderzoek zelf wat voor jou waar is.

Als kind had ik ervaringen met het ‘paranormale‘. Ik stond er echter sceptisch en kritisch tegenover en was steeds op zoek naar bewijs. “Eerst zien, dan geloven!,” was mijn motto.

Mijn leven heeft een paar ingrijpende gebeurtenissen gekend, die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Op 29-jarige leeftijd heb ik een bijna dood ervaring gehad toen ik met mijn auto op de kop in een sloot belandde. Deze ervaring markeerde een belangrijke wending in mijn leven.

De latent aanwezige belangstelling voor spiritualiteit verdiepte zich en er brak een periode aan van zelfstudie en persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde verschillende workshops en cursussen, waaronder Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki, Numerologie, Helende Massage met handoplegging, Magnetiseren, Extra Sensory Perception, Kinesiologie, Three in One Concepts, Cosmic & Flower Energies, Wichelroede Lopen en de Shambhala Master.

Ondertussen werkte ik zo’n vijfentwintig jaar bij een commercieel bedrijf in een intensieve functie met veel klantcontacten. Door een opeenstapeling van gebeurtenissen, waaronder het overlijden van mijn vader, kreeg ik een burn−out. Deze situatie vroeg van mij om me te heroriënteren op mijn functioneren in de samenleving. Ik kreeg het inzicht dat het tijd was om mijn leven radicaal te wijzigen.

In deze periode kwam ik in contact met de energetisch image005geladen instrumenten van BioGenesis en Biotac Tachyon. Mede door het toepassen van deze producten in mijn helingsproces, heb ik een moeilijke periode en een negatieve ervaring kunnen transformeren tot een positieve kijk op de toekomst.

Er brak opnieuw een periode aan van studie en ik ging nog beter voelen en ervaren wat waarheid voor mij inhield. “Eerst geloven, dan zien!”, zei mijn leermeester. Dat werd mijn nieuwe levensmotto wat goed bleek samen te gaan met mijn nuchterheid!

Ondertussen raakte ik zo enthousiast over het ondersteunende en helende effect van de BioGenesis en Biotac Tachyon producten dat ik sinds 2005 deze producten verkoop aan particulieren en therapeuten. Ook ben ik toen gestart met het integreren van de lichtinstrumenten van BioGenesis in mijn energetische healingsessies. Deze lichtinstrumenten werken als een douche van licht voor de fysieke wereld met als effect dat negativiteit en chaos worden geëlimineerd en harmonie en balans zich kunnen herstellen.

Wil je mee weten over de BioGenesis en Biotac Tachyon producten, healing sessies en/of workshop? Van maandag t/m zaterdag ben ik tussen 9:00 en 20:00 uur telefonisch bereikbaar, via +31 (0)26 – 8800140 en +31 (0)6 – 14643520. Of mail naar info@yanini.nl

Attentie: Lees hier het werkelijke verhaal over BioGenesis

BioGenesis LOGO

Lees hier de Verklaring van BioGenesis.

Totaal ontgoocheld, hoe was het mogelijk dat deze mensen waar ik zo tegen op keek, uitgerekend op spiritueel gebied, deze prachtige producten en de beschrijvingen zo maar kopieerden en ook nog vertelden dat dit hetzelfde was.  Ook in de tijden van Atlantis waren er mensen die mensen en producten kloonden. Herhaalde Atlantis zich?

In het boek Stralen der Waarheid las ik over  Lemuria & Atlantis. De naam Yanini is Lemuria, zo kwam ik dan ook op de naam voor mijn praktijk Yanini.

Lees meer over Yanini.