Contact

Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt horen we dit natuurlijk graag! Je kunt ons het beste een email sturen naar info@yanini.nl, binnen 24-48 uur heb je een reactie van ons terug.

Voor bestellingen, informatie en of het maken van een afspraak kun je via onderstaand contactformulier contact opnemen met Vera. Je kunt ook bellen met Vera op +31(0)268800140 of +31(0)614643520, of gebruik de chatfunctie.

Voor meer informatie over Producten om jouw Gezondheid & Welzijn te bevorderen kun je ook de zoekfunctie op onze Homepage gebruiken.

Disclaimer
De informatie en het aanbod informatieproducten op deze website wordt door Yanini.nl met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de pagina’s van Yanini.nl zijn links naar andere websites en interne links opgenomen. Alle informatie op de website en in de producten zijn vrijblijvend, zodat aan de inhoud en de links op de website geen rechten kunnen worden ontleend.

Alle intellectuele eigendomsrechten  op de website yanini.nl zijn van de eigenaar van de website. Het is niet toegestaan zonder toestemming om de informatie te kopiëren of openbaar te maken zonder toestemming.

Via onze website is het mogelijk om te reageren op artikelen, indien je daar gebruik van maakt worden jouw gegevens NOOIT met derden gedeeld, Yanini.nl hecht waarde aan jouw privacy!

De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden.

De informatie en producten op deze webpagina is niet bedoeld als vervanging voor medische zorg of behandeling. Niets kan je arts of een andere zorgverlener vervangen. Je moet ook overleggen met jouw arts, of zorgverstrekker wanneer je gezondheidsklachten hebt!

De adviezen op deze website zijn niet ter vervanging van medisch advies, ter vervanging van medicijnen, van het advies van een huisarts of andere deskundigen. De adviezen op deze website zijn uitsluitend suggesties die eventueel kunnen leiden tot verbetering van uw gezondheid en vitaliteit. Hierover kunnen geen garanties worden gegeven.


Telefoon
+31 (0) 268800140
+31 (0)6 14643520