Nieuwste Producten of Genesis

Star Cellen

Er zullen  vier verschillende  maten Star Cells komen.

Signal Cell

Signal Star Cell 500x500

De kleinste versie de Signal Cell, is voorzien van een hanger. Deze Hanger kan gebruikt worden in een behandeling en bij u in de buurt hangen waar u de behandelingen geeft of in het zakje bij u dragen.. Daarnaast is er een grotere versie, die alleen wordt gebruikt wordt in een behandeling.

-De Sequence Star Cell  is  een Water Cell waarmee iedereen zelf zijn levenselixer kan maken. Deze Water Cell is alleen specifiek voor dit doel, voor de individuele persoon, op de zetel van Eternal Light for all Mankind geïnitialiseerd. Om dit Elixer of Life te maken moet er een Great Seal en minimaal één Chamber of Eternal Light aanwezig zijn. Zo  is het elixer in de toekomst voor iedereen overal ter wereld beschikbaar, voorheen was het Elixer of Life, vanwege de beperkte houdbaarheid vrijwel uitsluitend in Noord-Amerika – voor zover mogelijk –  te verkrijgen. De Sequence Star Cell wordt gratis bij een te Schenken Water Chamber geleverd. Als introductie is de Prijs voor de Water Chamber
nu voor € 726,00 inclusief 21% BTW verkrijgbaar.

De Singular Star Cel

Singular Star Cell 500x500

-De Singular Star Cel wordt tijdens diverse Genesis Star Cell behandelingen toegepast en op bijvoorbeeld op het voorhoofd en keelgebied geplaatst. Bezoek voor meer informatie de website van www.starofgenesis.com voor de Signal cell training en de handouts

DE SUPER STAR CELL

-De Super Star Cell wordt tijdens de diverse Genesis Star Cell behandelingen en Fusions  toegepast.

Deze Super Star Cell wordt voor alle aandoeningen aan de rechterzijde  van het lichaam gebruikt.

Super Star Cell 500x500

 

DE WATER STAR CELL

Super-Water-Cell-500x500

-De Water Star Cell wordt tijdens de diverse Genesis Star Cell behandelingen en Fusions  toegepast.

Deze Water Star Cell wordt voor alle aandoeningen aan de linkerzijde van het lichaam gebruikt.


Wat betreft de verkoop met kortingen, zijn we zijn hiermee in Europa nu pas begonnen, omdat de focus  in eerste instantie op de Verenigde Staten lag. Amerika is hierop beter voorbereid dan Europa. Denk alleen al aan de mensen die werden opgeleid in de afgelopen 14 jaar door David Demaray. Hij heeft bijna niets anders gedaan. Voor het laatst hebben wij in Europa in 2008 te Arnhem een succesvol Seminar, gegeven door David Demaray  georganiseerd.

Op dit moment ben is Yanini bezig met voorbereidingen  te treffen in samenwerking met Biogenesis Global voor een te geven Seminar The Pearl of Genesis tour die waarschijnlijk ergens in voorjaar 2015 gegeven zal gaan worden. Meer informative hierover kunt u medio eind 2014/begin 2015 verwachten middels de Nieuwsbrieven.