Uitleg 15 kleuren voor meer kleur in je leven

Uitleg 15 kleuren voor meer kleur in je leven

Op deze pagina vind je een Uitleg 15 kleuren voor meer kleur in je leven, om je  Chakra’s te balanceren en voor het toepassen van  Kleur Therapie. De  15 verschillende kleuren  producten in ons assortiment zijn bijvoorbeeld ook als sieraden te dragen.

In onze webshop vind je een reeks producten, met name de Xyluriz in 15 verschillende kleuren verkrijgbaar.  Dit zijn bijzonder leuke geschenken met een betaalbare prijs voor een Verjaardag, Valentijnsdag, Sint en Kerst of gewoon een geschenk aan jezelf. Maar het belangrijkste is de werking. Onze producten zijn voorzien van een bijzondere Tachyon Energy. Vaak worden deze kleine ringen (Xyluriz) als sieraad gedragen aan een mooi collier en of zilveren hanger.

Al onze Biotac Sieraden en Hangers in 15  verschillende kleuren, zijn perfecte begeleiders, voor iedereen en  vind je hier-> https://yanini.nl/product-categorie/biotac-tachyon/biotac-sieraden-hangers/

Onderstaande afbeelding zijn onze Xyluriz in 15 verschillende kleuren  verkrijgbaar. Iedere kleur heeft zijn eigen werking. Lees onder de afbeelding verder wat iedere kleur voor je kan betekenen. Onze gekleurde hangers op deze afbeelding zijn voorzien van Tachyon energie en zijn ieder afzonderlijk verkrijgbaar. Breng meer kleur in je leven.

De zilveren kleine hanger  en collier op deze afbeelding, is niet bij de prijs inbegrepen. Een mooi zilveren 925 passend collier of hanger vind je hier

ROOD is de kleur van de sterkte (kracht), gezondheid en vitaliteit, daadkracht en vurigheid (opwinding), zowel in de positieve als in de negatieve zin. Rood symboliseert gevaar, rood symboliseert “Pas op!”. Zowel bij een verkeerslicht, verkeersborden bij de achterlichten, bij giftige chemicaliën, bij giftige paddenstoelen, als bij giftige dieren. Rood betekent heel duidelijk: “Pas op! Voorzichtig!”.

Chakra 1.In het menselijk lichaam is de kleur rood het gebied van de voeten tot het stuitje en behoort bij de basis-chakra en werkt energetisch gezien, ook op dit gebied. Zo helpt rood bijvoorbeeld mensen met een gebrek aan aarding en bevordert het de bloedsomloop in de benen. Rood activeert. Rood verlevendigt. Rood als het vuur, rood als het bloed. Rood = energie. Het is interessant, dat de kleur rood in samenwerking met de Tachyonen als de zogenoemde snelle kleur gezien wordt hoewel fysiotherapeutisch gezien, rood de kleur met de langzaamste draaiing is.

Rood is de kleur van de kracht, gezondheid en vitaliteit, daadkracht en opwinding, helpt bij traagheid van de darmen, frigiditeit en impotentie. Misschien is de Moulin Rouge daarom rood gekleurd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Rode Xyluriz, klik dan hier ->   Xyluriz Rood, Chakra 1, voor kracht,vitaliteit en aarding

ORANJE werkt mild, opbouwend, kracht gevend constructief, vrolijk in iedere relatie en is gezondheid bevorderend. Deze kleur is inspirerend en stimulerend. Oranje symboliseert, levensvreugde, loslaten, verteren en is in het menselijk lichaam verbonden met het sakraal-chakra. In dit lichaamsgebied bevinden zich de dunne en de dikke darm, de nieren en het onderste gedeelte van de rug. Oranje is een menging van rood (de spirituele aarding) en geel (de straal van wijsheid).

Waarom zouden de boeddhistische monniken in deze kleur gekleed zijn? Therapeutische behandelingen die in deze kleur uitgevoerd worden, kunnen het verleden en tegenwoordige shock situaties harmoniseren. De balans-fles nr 28 bij de Aura-Soma bestaat twee keer in het oranje en is wereldwijd één van de meest verkochte flessen. Dit is zeker geen toeval!

Om goed te kunnen verteren, hebben wij deze kleur nodig. Wij kunnen deze kleur niet alleen goed gebruiken bij de spijsvertering maar ook bij onaangename situaties of mensen, die ons op de nieren werken. Oranje brengt levensvreugde. Oranje brengt licht. Oranje licht op. Oranje geeft kracht op een zachte maar directe manier. Oranje kan gebruikt worden om je eigen lichamelijke kracht te bevorderen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Oranje Xyluriz, klik dan hier -> Xyluriz Oranje Chakra 2, voor geluk en balans tijdens menopauze 

GOUD TOPAAS is de kleur van de zon en omvangrijke kracht. Zij representeert de goddelijke energie. Goud representeert sinds de oertijden glans, rijkdom, vervulling en ook wijsheid.

Op het lichamelijke vlak is de kleur goud verbonden met de dunne en dikke darm, de zenuwen en de huid. Het gebied gelegen tussen het stuitbeen en de solar plexus is ook het gebied van de angst. Het onrustige gevoel bij beangstigende situaties bevindt zich niet in het hoofd, maar rond de navel, het buikgebied. Ook zogenoemde vlinders voelt u niet in uw hoofd, maar in uw buik.

Deze kleur helpt je om sluimerende talenten en vaardigheden te wekken en jezelf zichtbaar maken voor de buitenwereld. De huid representeert ook het contact met de buitenwereld. Als wij in angst verkeren, uit zich dat vaak in een huidprobleem. Het niet lekker in het vel zitten.

De kleur goud schept mogelijkheden, om met diep verborgen angsten om te gaan en deze bij de wortel aan te pakken. Deze kleur kan helpen om het zelfvertrouwen te bevorderen en een gebrek aan zelfvertrouwen te harmoniseren. Veel mensen wijzen deze kleur af, om niet op te vallen. Dit vindt vaak zijn oorsprong in de kindertijd, met programmeringen en regels.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Goud Topaas Xyluriz, klik dan hier ->Xyluriz Goud Topas, bij depressiviteit of emotionele verstoringen

GEEL biedt meer een behaaglijke warmte en heeft een in balans brengende functie met een diepe werking. Geel ondersteunt bij het studeren, activeert onder andere de linker hersenhelft en brengt licht in het leven. Geel is de helderste kleur van het zichtbare regenboog spectrum en hoort bij de 3e chakra Solar plexus, ook wel de zonnevlecht genoemd. Deze kleur hoort bij het gehele spijsvertering gebied, maag, milt, galblaas, darmen en de lever.

Deze kleur heeft met vreugde te maken. Met ongeremde vreugde. Geel helpt mensen, die onder voortdurende stress, angst, onzekerheid en aan een gebrek aan zelfvertrouwen lijden. Deze aandoeningen leiden meestal tot nervositeit. Dit werkt dan ook op de darm, de spijsvertering en de stofwisseling. Geel, zo heet het, kan het hormoon- en zenuwstelsel versterken.

Wij adviseren, om tijdens de wintermaanden zowel op uw kantoor en thuis, indien mogelijk, een geel en groen licht indirect op de wanden te laten schijnen. Deze beide kleuren ontbreken ons normaliter in de winter. Doordat u deze kleuren in uw kantoor en in huis gebruikt, kunt u zo het gebrek aan zonlicht compenseren. Daarnaast is het aanbevelenswaardig om een waterbron in huis te hebben. Deze bron helpt om negatieve ionen te produceren die voor ons welbevinden heel belangrijk zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Gele Xyluriz, klik dan hier -> Xyluriz Geel Chakra 3, bij angst, depressiviteit en nervositeit

CITROEN (HELDER) GEEL heeft ongeveer een gelijke werking als het geel, maar activeert daarnaast nog de spirituele kant dankzij zijn helderheid. Voor de kleur helder geel gelden primair dezelfde uitdrukkingen als voor maïs geel. Door het vele kristalheldere licht stimuleert deze kleur nog intensiever de hersenen en ondersteunt zij alle functies die behoren tot rationele denkprocessen.

Deze kleur verruimt het blikveld en opent geheel nieuwe perspectieven. Zij zorgt voor een gevoel van verlichting en helderheid en lost onzekerheden en angsten op. Omdat zij angsten kan doen oplossen, helpt zij de eigen intuïtie te bevorderen en een positieve levenshouding aan te nemen.

In onze bezigheden hebben wij kunnen vaststellen dat in het bijzondere personen zijn die een verbinding met de engelen of natuurgeesten hebben, ongeacht of het volwassenen of kinderen zijn, zich tot deze kleur magisch aangetrokken voelen. Helder geel schijnt boven het leven uit, het schijnt een contact met de fijnstoffelijke wereld te maken zoals dit geen andere kleur kan doen. Gezien het aantal sprookjes, over de elfen, feeën en andere natuurgeesten, moet daar wel een sprankje waarheid inzitten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Citroen(helder) Geel Xyluriz, klik dan hier ->Xyluriz Helder Geel, zit jij niet lekker in je vel?

LENTEGROEN kan de talenten die in een mens sluimeren laten ontkiemen. Lentegroen representeert de lente, de groei. Iedere plant die nieuw uit de aarde opkomt, draagt deze kleur.

Lentegroen is een mengsel tussen smaragdgroen en helder geel en werkt primair op de maag, de longen en de ruggengraat. Deze kleur heeft potenties die vergelijkbaar zijn met de kleuren helder geel en smaragdgroen.

Jonge planten zijn bijna zonder uitzondering allemaal in deze kleur. Daarom is de hoofdkwaliteit van deze kleur dingen te laten groeien. Zij wordt vaak daarom gebruikt bij het opzetten van projecten. Al was het maar om je bij een nieuw begin te laten ondersteunen. Lentegroen kan daarnaast bijdragen aan het herstellen van een langdurige ziekte.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Lente Groen Xyluriz, klik dan hier -> Xyluriz Lente Groen, als je in een impasse zit

SMARAGD GROEN is de kleur van de balans, de kleur tussen geel en blauw. Groen ondersteunt het zenuwstelsel, heeft een balancerende werking en bevordert de hartfunctie. Groen is rustgevend en daarnaast balancerend. Groen is de kleur, die het midden representeert, het midden van het menselijk lichaam. Zij is daarom speciaal geschikt om het gehele lichaam en alle organen te balanceren.

Groen geeft ruimte en deze kleur is dan ook verbonden met het hart-chakra en de longen. Groen is de hoofdkleur van moeder aarde. Alle planten, die voor ons mensen belangrijk zijn, geven zuurstof. Van groen kunnen we nooit genoeg hebben. Groen helpt de genezing te bevorderen en zou daarom een bijzondere werking hebben in ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra.

Gun jezelf dagelijks een paar minuten en visualiseer dat je midden in het groen bent. Alsof  je zelf dan liggend in een groene weide bevindt en naar de bloemen en het gras kijkt, de bomen ziet en de lucht hiervan in ademt. Sta jezelf toe je door het groen te laten meevoeren. Zoek ook voor je huis een paar planten uit, die je mooi vindt. Het liefst planten met ronde bladeren. Ronde bladeren harmoniseren en geven iemand het gevoel thuis te zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Dennen Groen Xyluriz, klik dan hier ->Xyluriz Smaragd Groen Chakra 4, bij angst om liefde te uiten

ROZE is een mengsel van enigszins geaard violet. Roze staat bekent als de kleur van de liefde en werkt erg goed op de emoties van het hart. Roze is ook een mengsel, het bestaat uit rood en kristal. Deze kleur is het aardse rood ontgroeid en heeft zich verder ontwikkeld.

Deze kleur wordt aan de zachte moederliefde toegeschreven en bezit een uiterst fijnstoffelijk potentiaal. Op lichamelijk gebied kan deze kleur het gehele hormoonstelsel en de geslachtsorganen positief stimuleren.

Net als het groen hoort deze kleur ook bij het hart-chakra. Mensen met liefdesverdriet voelen zich vaak als een magneet aangetrokken tot deze kleur. Zij geeft geborgenheid en onvoorwaardelijke liefde, zoals die gegeven wordt door een moeder aan haar kind. Als wij te weinig moederliefde tijdens onze kindertijd hebben ontvangen, dan kan deze kleur ons helpen, door daardoor ontstane blokkades op een zachte manier op te ruimen

Roze kan ons ook helpen ons innerlijk kind weer te laten opleven en ons te laten wennen aan nieuwe situaties. Daarnaast biedt deze kleur ons bescherming en geborgenheid, zoals in moeders schoot. Roze helpt negatieve patronen op te lossen en nieuwe patronen te scheppen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Roze Xyluriz, klik dan hier ->Xyluriz Roze, bij onbalans in geven en nemen

AQUAMARIJN is de kleur van de communicatie. Haar gebruik ondersteunt de verwerking van shock en harmoniseert de daarmee verbonden symptomen zoals bijvoorbeeld stotteren, astma, huidproblemen, angst en een gebrek aan zelfvertrouwen. Aquamarijn is de kleur van de communicatie. Wij hebben de interactie met andere mensen en levende wezens, om ons goed te voelen. Mensen reageren hetzelfde als kuddedieren en verlangen naar het gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Chakra 5:Deze kleur is verbonden met de keel-chakra en de schouders. Deze chakra heeft naast de solar plexus te maken met de verborgen angsten en shock. Personen die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, voelen een leegte in het solar plexus gebied en hebben moeite zich naar anderen toe uit te drukken. Ze hebben vaak last van een brok in de keel en slikken lucht, wanneer ze iets moeten meedelen. Blokkades in de keelchakra hebben vaak te maken met trauma’s en schokkende belevenissen, die in de kindertijd plaatsgevonden hebben; ongeluk, verkrachting, misbruik, stress en een bijna verdrinkingsdood zijn vaak oorzaken en kunnen symptomen zoals acne, eczeem en allergieën van allerlei soorten veroorzaken.

Aquamarijn verhelpt, de horizon te verwijden en maakt het mogelijk om toegang te verkrijgen tot je eigen gevoelens en emoties. Deze kleur is daarnaast bijzonder geschikt om examenvrees, plankenkoorts, verlegenheid, stotteren en angst voor vreemde personen te harmoniseren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Aquamarijn Xyluriz, klik dan hier ->Aquamarijn Xyluriz, Chakra 5  leert je communiceren vanuit je hart

INDIGO BLAUW is de helende kleur met de sterkste potentie. Zij geeft rust en bevordert daarnaast de intuïtie. Indigo blauw is de helende kleur en mag in geen enkele huisapotheek ontbreken. Daarom adviseren wij u om een Indigoblauw Tachyon aan te schaffen, omdat deze kleur helend is in vele situaties.

Chakra 6: Indigo hoort bij het voorhoofd-chakra, het derde oog en de hypofyse. Indigo bezit het vermogen de intuïtie te wekken en te bevorderen. In de medische wereld brengt deze kleur rust. Zij brengt rust in heftig vurige situaties, bij allerlei ontstekingen, hoofdpijn, nervositeit, hoge bloeddruk, de geest , eigenlijk bij alles. Zij is vaak de lievelingskleur van de meeste mannen. Logisch, omdat de meeste mannen in hun hoofd zitten, denken alleen maar met het hoofd en hebben daarom in dit gebied vaak een gebrek aan deze energie.

Indigo ontvoert u naar andere dimensies. Indigo staat u toe om de aarde te verlaten. Met indigo kunt u vliegen, zonder u om het instappen zorgen te maken. Indigo omhult u zacht en heelt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Indigo Blauw Xyluriz, klik dan hier -> Xyluriz Indigo Chakra 6, geeft rust en bevordert de intuïtie

LICHT VIOLET wekt verborgen talenten op en activeert deze zacht. Light Violet doet nog niet ontdekte potenties ontwaken en activeert deze zacht. Light Violet is heel geschikt voor personen die nog niet helemaal zeker zijn welke richting te kiezen maar wel een klein beetje weten wat zij willen.

Zij staat ook bekend als de lente kleur want haar werking bestaat uit sluimerende talenten en energieën te wekken en te laten ontkiemen. Light Violet is de kleur met de hoogste potentie. Net zoals ongeveer bij roze kunnen we het volledige potentiaal alleen benutten als wij ons helemaal over kunnen geven aan de energie van deze kleur. Daarom wordt Light Violet vaak gebruikt door personen die niet voldoende zelfvertrouwen of vertrouwen in andere mensen hebben.

Het is mogelijk om met Light Violet gekleurde tachyonen producten diepliggende pijnen te helen en de wereld in een nieuw licht te laten vertoeven. Light Violet gekleurde Tachyonen veranderen in bepaald licht, net zoals de duurste edelsteen van de wereld, de alexandrit. Bij kunstlicht wordt de kleur vaal en stomp, terwijl bij zonlicht de kleur in haar volledige pracht schittert.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Light Violet Xyluriz, klik dan hier -> Xyluriz Light Violet, krijg toegang tot je dromen, boodschappen en talenten

MAGENTA is een overgangskleur. Zij verbindt rood (aarde) en violet (hemel). Zij werkt tussen de polariteit en kan transformatieprocessen omzetten.

De bekende zin, verbinding van lichaam, geest en ziel komt dicht bij de potentie van de kleur magenta. Dit mengsel bestaat uit drie kleuren, Rood, Roze en Violet en biedt de mogelijkheid, met alle dingen van het leven te kunnen omgaan, of het nu op het materiële vlak is of om spirituele aangelegenheden gaat. Het dragen van deze kleur kan innerlijke rijkdom bevorderen en patronen oplossen die het opbloeien beletten.

Vaak belemmert onze innerlijke instelling het ervaren van geluk en tevredenheid. Zinnen als “dat kan ik niet” of “dat verdien ik niet” of ook “dit kan toch niet waar zijn”, verhinderen dat wij geluk en welbevinden ervaren kunnen.

Omdat deze kleur zowel met de aarde, als met de hemel verbonden is, maakt zij het ons mogelijk ons eigen blikveld te veranderen, te verruimen en te versterken. Daarnaast helpt deze kleur ons aan meer discipline en om ons met meer aandacht aan de kleine dagelijkse zaken bezig te houden. Karweitjes die we maar al te graag voor ons uit schuiven.

Magenta helpt ons om onze verborgen innerlijke creatieve talenten opnieuw te ontdekken en te ontplooien en helpt ons om onze dromen te verwerkelijken. Het rode aandeel in magenta geeft natuurlijk ook levenskracht, vitaliteit en elan. Het aandeel van roze helpt alles dat op ons hart ligt met nieuwe ogen te bekijken en oude pijn op te lossen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Magenta Xyluriz, klik dan hier -> Xyluriz Magenta, voel jij je soms leeggezogen of uitgeput?

Dark Violet werkt vooral op het geestelijke en spirituele vlak en representeert de overgang van het materiële in de andere dimensie. Violet is de kleur van de transformatie.

Chakra 7: Zij hoort bij de kruin-chakra, welke de eerste toegang is tot het kosmische bewustzijn en het hogere zelf. Dit lichaamsgebied hoort bij epifyse. Violet kan je helpen alle lastige problemen te overwinnen die op hormonaal gebied liggen, want de epifyse stuurt o.a. alles dat met de hormonen te maken heeft.

Violet transformeert, reinigt, beschermt, is bewustzijnsverruimend, wekt op en kalmeert tegelijkertijd. Gecombineerd met geel zou Violet in geen enkele kleine -kinderkamer mogen ontbreken. Kijk maar eens naar een paar violette bloemen, meestal hebben deze een gele stempel. Moeder natuur weet namelijk het best wat waarmee goed kan harmoniseren en een sproeiende symbiose heeft.

Deze kleur helpt ons daarnaast ons belangrijke veranderingen in het leven voor te nemen, zonder daardoor uit ons evenwicht te raken. Zij kan ons helpen oude verstikkingen op te lossen en stap voor stap naar een gezonde toekomst te gaan. Zij helpt allerlei soorten van negatieve energie op te lossen en te transformeren. Schaduwen verdwijnen en worden licht.

Violet brengt rust in onrustige gedachten en bij moeilijkheden die ons vaak ook ‘s nachts niet tot rust laten komen. Violet werkt rustgevend op het centrale zenuwstelsel en kan bij hyperventilatie, nerveuze klachten en overspannenheid allerlei behulpzaam zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Violet Xyluriz, klik dan hier ->Xyluriz Dark Violet Chakra 7, Transformeert en geeft inzicht 

OPAAL heeft met de waarneming van structuren te maken die zich van het zichtbare in het onzichtbare bewegen. Opaal helpt om ideeën te materialiseren en uit te voeren. Opaal helpt concrete plannen en ideeën te materialiseren, op de aarde te brengen, te manifesteren.

Opaal heeft, net zo als kristal, het gezamenlijke zichtbare en onzichtbare kleurenspectrum en daardoor alle informatie over alle dingen.

Wij herinneren graag aan een voorval in de zomer 1997 met een jonge man, die een nieuwe werkplek en opgave overnemen wilde. Hij was behoorlijk zeker over in welke richting hij wilde gaan, maar het ontbrak hem net een klein stukje om de stap te nemen. Op ons advies, noteerde hij de situatie op een briefje en heeft deze onder de opaal gekleurde zonnepiramide gelegd uit ons Biotac Tachyonen assortiment. Toen wij hem twee jaar later toevallig op een beurs weer ontmoetten, vertelde hij, dat hij na drie weken na de aanschaf van de zonnepiramide en het ritueel met het briefje, kon starten met zijn nieuwe werkplek. Hij werkt daar nog steeds en is uiterst tevreden. Wat hem het meest bezighield, is het feit dat hij de piramide niet meer kan vinden. Zij is spoorloos verdwenen. Het ligt natuurlijk niet in onze mogelijkheid om dingen te laten verdwijnen, maar interessant is wel om ook in dit geval te zien, dat als je gelooft en vol vertrouwen bent en met de stroom meegaat, er van alles mogelijk is wat je voordien als onmogelijk beschouwde.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze  Opaal Xyluriz, klik dan hier ->Xyluriz Opaal, versterk je visie

KRISTAL heeft met helderheid en informatieoverdracht te maken. De hoogste kleur in ons assortiment is kristal.

Deze kleur, voor zover je hier over een kleur kunt spreken, heeft met helderheid en informatie te maken. Omdat in deze kleur alle andere kleuren van het regenboog spectrum vertegenwoordigd zijn, bezit zij het omvangrijkste potentiaal van mogelijkheden. In het bijzonder voor mensen die een nieuwe weg zoeken en zich in een impasse bevinden, kunnen wij deze kleur aanbevelen. Zij helpt om zich van psychische en emotionele ballast te bevrijden en daardoor een nieuwe weg te kunnen gaan. Kristal helpt licht in de duisternis te brengen, gedachten en gevoelens op te lossen en zich op nieuwe doelen te concentreren. Niet voor niets zegt men vaak “het is geheel helder!”.

Kristal is de reinste van alle kleuren en kan daarom goed voor reiniging en loutering op allerlei gebieden gebruikt worden. Op een bureau geplaatst, helpt zij je aan goede ideeën en kan optimaal bij oplossing gerichte processen ingezet worden. In de vorm van een chakra hanger staat deze kleur bekend om sluimerende potenties te wekken en deze te laten ontkiemen. Deze kleur helpt zich op het nieuwe voor te bereiden, plannen uit te werken en ophanden zijnde opgaven zowel rationeel als intuïtief op te lossen. Alleen daarom al zou deze kleur eigenlijk in geen kantoor, studeerkamer of school mogen ontbreken!

Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze Kristal Xyluriz, klik dan hier ->Xyluriz Helder Kristal, een weg vinden uit de duisternis naar het licht

Alle onze  BioGenesis Sieraden en Hangers, Biotac Sieraden en Hangers of Wheels of Genesis kunnen worden gedragen als normale sieraden. Zo worden je Genesis Heart Pendant, uw huidige favoriete Wheel of Genesis, uw BioTrinity, het Shield of Genesis of de Pendant of Eternal Light jouw persoonlijke energetische sieraden. Op deze wijze, werkt je licht instrument- of je deze sieraden nu boven of onder de trui, blouse of een shirt of in uw broekzak draagt. Aan een mooie zilveren ketting (zie webwinkel) of een zijden lint hebben deze prachtige Lichtinstrumenten op een gekleurd kledingstuk een bijzondere aantrekkelijke uitstraling.

Een mooi zilveren 925 passend collier of hanger vind je hier

Energieoefeningen, visualisaties, meditatie, shambhala en reiki, en orakel kaarten kunnen indien gewenst ook een onderdeel uitmaken van de consulten & workshops of events.

Attentie: de bio-energetische consulten en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten, workshops/events of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over dit of één van de andere producten of een persoonlijk product- advies of consult nodig, bel me dan gerust even, of als je door Vera gebeld wil worden, vul dan in onderstaand formulier je telefoonnummer ook in.