Agenda

 

AGENDA 2018

Tijdens onze Beurzen en Kom in Balans middag of avond en Workshops ontvang je een op jouw situatie gepast advies en mooie speciale prijzen voor onze producten.


Kun je niet aanwezig zijn bel of mail mij voor een persoonlijk product advies.

Paraview ArnhemBEURZEN 2018

Zaterdag 2 & zondag 3 juni Paranormaal Alternatief, Standnummer H 18,
Broodfabriek te Rijswijk, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk.

Voor een persoonlijk advies en of consult van Vera kom naar de stand H18 van Yanini!

BioGenesis Consult 20 minuten 15,00 EUR

 

NIEUW! Ontgiften via een Detox Spa Voetenbad. 30 minuten 20,00 EUR p.p.
60 minuten 30.00 EUR p.p.

Bij het online invoeren van uw persoonlijke kortingscode betalen bezoekers voor een entreekaart €5,- i.p.v. €8,- aan de kassa.
Uw persoonlijke kortingscode: LUISTERINJUNI18

Korte handleiding voor uw relaties/familie/klanten:
1. Surf naar www.paranormaalalternatief.nl
2. Klik op het kopje ‘Online kaartverkoop’ en kies ‘Paranormaal Alternatief’
3. Kies het aantal tickets bij ‘Tickets met Kortingscode’ en klik op ‘Bestel’
4. Vul de code in, klik op ‘verder’ en volg de stappen om de betaling in orde te maken

Ik hoop u op onze stand H18 te mogen begroeten.

Vera Hegeman met José Hoebee van LUV op een beurs

YANINI.NL | BioGenesis

De orginele BioGenesis Lichtinstrumenten bevorderen en verhogen, harmonie, balans, herstel, vitaliteit, energie, levensvreugde, verfijnde waarneming en bewustzijn. Wij zijn er voor u als startpunt, tussenstation en ‘energietankstation’; uw persoonlijke oase en informatiepunt. Ervaar dit zelf tijdens uw bezoek aan onze beursstand, standnummer H18 Wij geven u dan een gratis en persoonlijk BioGenesis productadvies, en u kunt gratis een verkwikkende en versterkende Shield-behandeling krijgen die u energie geeft voor de hele dag, zodat u optimaal van uw beursbezoek kunt genieten!

YANINI.NL | Biotac Tachyon

De Goldstar, Aura Shield© en de Goldchip voor op uw GSM, WIFI, BABYPHONE, TABLET & LAPTOP. Deze BIOTAC producten zijn krachtige instrumenten die elektrosmog en negatieve stralingen neutraliseren. Uw huis of praktijk voorzien van hoogwaardig water, en tevens waterbesparend zijn, bezoek onze stand en/of website. Al onze Biotac Tachyon-producten zijn uitgebreid getest en absoluut de moeite waard om kennis van te nemen.

YANINI.NL | Laminine

Tijdens onze Beurzen en Kom in Balans middag of avond en Workshops ontvang je een op jouw situatie gepast advies en mooie speciale prijzen voor onze producten.
Kun je niet aanwezig zijn bel of mail mij voor een persoonlijk product advies.

Petra uit IJmuiden schreef op 27 april 2016 om 16:11:
Ik heb zondag 24 April 2016 voor het eerst kennis gemaakt en gehoord van BioGenesis toen ik de spirituele beurs bezocht. Vera heeft me hierover geïnformeerd en ik heb me laten behandelen. Ik heb fibromalgy en CVS waardoor mijn spieren konstant onder hoogspanning staan en ik helemaal vast zat door een vliegreis van 8 uur. Na de behandeling en de volgende dag waren mijn spieren een stuk ontspannender,geen spierkrampen meer en mijn ogen zijn beter.Ik kon kleine lettertjes niet lezen zonder een bril die vergrootte .maar nu kan ik het lezen met me gewone bril. Ik heb een Reiki master graad en ben dus heel gevoelig voor energie. De ervaring die ik had bij Vera kan ik beschrijven als een Reiki behandeling maar de energie is veel intenser en sterker. Ik voel me nu goed geaard en beter in contact met mijn hogere zelf,waardoor de dingen die nog niet goed zitten er zijn maar dat het opgelost zal worden.Er is rust en vertrouwen in de toekomst.

Mis onze acties en aanbiedingen niet! Vul tijdens jebezoek aan onze stand je gegevens in en ontvang dmv een nieuwsbrief onze nieuwste aanbiedingen met leuke prijzen! Wil je graag een persoonlijk productadvies en kennismaken met onze producten, bel Vera op 026-8800140 of 06-14643520 voor het maken van een afspraak, enkele uren per week hou ik vrij voor mensen die graag eerst persoonlijk en vrijblijvend even willen kennismaken met onze producten.

Beste Vera,

Zoals afgesproken de foto’s die ik gisteren maakte tijdens de sessie die werd uitgevoerd bij mijn schoonmoeder van 82 jaar met problemen in haar benen en onderrug.

Succes!
Ben benieuwd naar je nieuwsbrieven en wanneer er weer sessies/ bijeenkomsten gepland worden.
Wij proberen dan van de partij te zijn.

Groet,

Lucie

YANINI.NL | Laminine

Wat is LAMININE?

Ontdek het hier!

LAMININE – FORMULE VOOR HET LEVEN, GEZONDHEID EN JEUGD !!!

GEEN LEEFTIJDSBEPERKINGEN – GEEN BIJWERKINGEN – GEEN CONTRA INDICATIE

LAMININE is een perfecte combinatie van 22 aminozuren, mineralen, vitaminen, haaienvin kraakbeen, gefermenteerde gele erwten en fibroblast groeifactor (FGF).

Het is een vorm van natuurlijke adaptogenen die helpt bij het creëren van balans en herstel in het lichaam (homeostase), de regeneratie helpt verouderde cellen en revitaliseert volledig de cellen van het organisme, is ondersteunend in het proces van hun wederopbouw.

Het is een natuurlijk product dat alles bevat wat men nodig heeft om ervoor te zorgen dat het lichaam zichzelf kan regenereren, de balans herstelt naar een fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Laminine verschilt van alle andere producten op de markt vanwege de inhoudelijke groei factor – fibroblasten (FGF) en wordt beschouwd als de enige bron van FGF voor volwassenen.

Klik hier voor meer informatie: https://yanini.mylifepharm.com/index.html