De geboorte van de schepping

Een nieuwe Kosmische technologie (BioGenesis®) is doorgegeven door de Verlichte Meester Lantos aan het Amerikaanse medium Cindy Demaray.

De BioGenesis producten zijn vervaardigd van speciaal glas, dat geënergetiseerd is naar een resonantie die gelijk is aan Liefde en Harmonie. Het is de kosmische kracht van de geboorte van de schepping. Deze kracht van BioGenesis zet een enorme levenskracht neer in zijn omgeving. Dit kun je omschrijven als Levensenergie (Boviswaarde). BioGenesis producten stralen oneindig puur licht en liefde uit, en zorgen voor versnellende processen op allerlei niveaus, op wonderbaarlijke wijze.

BioGenesis producten behoren tot een hoog ontwikkelde techniek, Energetische techniek, en deze techniek is nu voor iedereen toegankelijk. Deze producten creëren een verhoogd en een verfijnd energieveld in en om ons heen. Dit zorgt er weer voor dat wij op een gezonde manier in contact komen met onze innerlijke processen en deze tegelijkertijd positief versnellen.

BioGenesis® bevordert: verfijnde waarneming, verhoogd bewustzijn, liefde en harmonie, regeneratie & transformatie, energie, levensvreugde, liefdevolle energie en een harmonische omgeving. Hierdoor kunnen blokkades en onzuiverheden zich oplossen in en buiten ons. Dit uit zich in meer vitaliteit en helderheid op geestelijk en lichamelijk niveau. Het versterkt ons immuunsysteem en zenuwstelsel.

BioGenesis Technologie raakt nooit leeg en hoeft niet gereinigd te worden.