Veranderingen pijnlijk of moeilijk? Waartoe ben jij bereid om te ontvangen?

Vandaag is het de langste dag, de zomer is begonnen.
Ondersteund door  enorme zonnestormen heeft de tijdkwaliteit opnieuw veel transformationele uitdagingen met zich meegebracht. Veranderingen pijnlijk of moeilijk? Waartoe ben jij bereid om te ontvangen? Zelfs als er misschien weer door je zenuwstelsel  een ‘oude vriend’ zoals verdriet, angst, eenzaamheid, schaamte, woede, hulpeloosheid …  is gegaan, beschouw het dan als hulpmiddel voor genezing.

Het blijft een poging, een verzoek zodat we steeds meer ons eigen leven gaan leiden. Alles dat niet meer past, is aan het veranderen. Soms pijnlijk en onvrijwillig. Soms onbewust of bewust. De meeste mensen houden niet van veranderingen, maar toch zullen wij mee moeten gaan met alle veranderingen.

Zijn de veranderingen pijnlijk of moeilijk? Denk jij dat je hier nooit doorheen komt?

Laat je hierbij ondersteunen door je BioGenesis-verlichtingstools of Biotac Tachyon of door consulten en of kortere workshops of events bij Vera van Yanini.nl te nemen. Wij noch de BioGenesis tools kunnen niets magisch ‘afdwingen’, omdat kosmische wetten niet kunnen worden geschonden, maar ze helpen jou op betrouwbare wijze, als een goede vriend, door de noodzakelijke processen in jouw leven heen te gaan en om jou te beschermen.

Ter herinnering:
Great Seal, Pocket Seal, Wheel of Hope, BioOscillator, Flame of Genesis,BioTranslator,BioAmplfier,Wand of Genesis, Pendant of Eternal Light, Wings of Genesis,Kortingscode ZOMER met 10% korting is geldig tot 1 juli middernacht
Tips om uit te proberen

Om het beste uit deze maand te halen, volgen hier enkele tips voor het gebruik van uw BioGenesis & Biotac verlichtingstools:

BioGenesis Lichtinstrumenten Multi Colored Pyramid, 8 Sided Pyramid Shield Large Shield SmallIn droge grond kan een zaadje niet ontkiemen, groeien en gedijen. Daarom is het belangrijk om de grond (uw omgeving) te bewerken en deze met de juiste energie voor te bereiden en te voeden.

Elke dag brengt nieuwe inzichten, een les of een teken dat je vooruitgang boekt – je hulp ontvangt- als je maar oplet!

Lees hier onze Nieuwsbrief met de Start van de Zomer.