Nieuwe aspecten van jeZELF te ontdekken of te ontplooien

Nieuwe aspecten van jeZELF te ontdekken of te ontplooien

Deze maand augustus geeft je impulsen om Nieuwe aspecten van jeZELF te ontdekken of te ontplooien. Ga nieuwe dingen uit proberen, om veranderingen aan te brengen waar je de afgelopen tijd in een sleur terecht bent gekomen. Onderzoek waar je van koers mag veranderen.

In deze maand zijn wij nog aan het herstellen van alle heftigheid van de afgelopen weken op energetisch/emotioneel en mentaal gebied. We hebben deze maand een 9 maandencyclus afgesloten om dit jaar aan een nieuwe fase te beginnen.  Stort je dan ook deze maand niet halsoverkop  in allerlei activiteiten of in het maken van een overload aan plannen. Centreer je, en kijk waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Er is door Uranus retrograde van 7 augustus nog steeds veel afremming.

Je mag je gaan  heroriënteren.

Je zult de voor jou essentiële waardevolle dingen behouden, maar ook nog veel los gaan laten. Neem voldoende tijd om stil te worden en te  gaan voelen wat je hoogste doelen zijn. Deze tijd kan jou hogere wil in conflict raken met je lagere wil. Diep in je hart weet je vaak wat goed voor je is en wat je vanuit je hart en ziel wenst.

Klein bang ego

Vaak is ons kleine bange ego, op snelle resultaten en instant bevrediging uit en zal zoveel mogelijk alle initiatieven tegenhouden die jouw hogere doelen in beweging zouden kunnen brengen of houden. Wanneer jij dit conflict in jezelf waarneemt en bereid bent dit te erkennen, lost het zich vanzelf op. Je gaat heel makkelijk alle egostukjes aan de kant zetten om te doen wat JOUW HOGER ZELF heel duidelijk aangeeft.

Richting geven

Maak een lijstje, zodat jouw hogere energie en frequenties, die dit (en volgend jaar) massaal indalen richting kan geven. Door de heftige Mars energie kun je veel energie verspillen door blindelings af te stormen op prikkels van buitenaf of door mee te gaan in andermans plannen die niet zijn afgestemd op JOUW doelen. Veel energie kan verloren gaan doordat je blijft hangen in relationele of emotionele conflicten, twijfels en humeur schommelingen.

Mijn Talisman hierbij is de Pendant of Eternal Light

Afstemmen en keuzes maken

Deze maand kun je veel kracht aanboren om je los te maken en om nieuwe keuzes te maken. Keuzes en beslissingen die jouw groei niet meer afremmen maar juist dienen. Ook al is dit alleen innerlijk en nog niet zichtbaar in de vorm. Wanneer je bent afgestemd op je WARE  ZELF, wie je echt bent en op je hoogste en ware doelen zul jij altijd de hoogste kracht aanboren. JIJ gaat je weg op een rustige en zelfverzekerde wijze en bekijkt alle obstakels en problemen bewust.

Patronen

Wat bij veel mensen parten speelt  zijn onopgeloste problemen met autoriteit. Deze zorgen ervoor dat een patroon in stand gehouden wordt.  Steeds opnieuw worden er andere uiterlijke autoriteiten opgezocht, zaken worden op een voetstuk geplaatst en door bepaalde ervaringen telkens weer in duigen vallen. Je gaat steeds weer teleurgesteld op zoek naar nieuwe mensen waar  je naar op kunt kijken.

Leer JEZELF te respecteren

Velen blijven op deze manier zoeken, hopend dat ze HET op een andere plek weer vinden. Het wordt pas opgelost wanneer het patroon ontdekt wordt, en als je leert het in JOUZELF te vinden. Als jij leert JEZELF  te respecteren, waarderen en al je medemensen lief te hebben, hoe zich dat ook in de buitenwereld aan jou toont, leer je hen te zien als je Broeders en Zusters.

Jouw Waarheid

Op 11 augustus heeft de Nieuwe Maan/Zoneclips je aangezet om jouw waarheid te ontdekken en uit allerlei elementen die je in jezelf en de buitenwereld vindt op te bouwen. Je wordt aangemoedigd  daar waar nodig, om te gaan staan voor JOUW WAARHEID. Niet defensief maar vanuit een LIEFDE voor JEZELF en tegelijkertijd Liefde in anderen ziet die ook HUN WAARHEID hebben. Op 26 Augustus hebben we Volle maan die je kan helpen augustus op een harmonieuze manier af te sluiten  en om je contacten  met je medemensen en zegeningen te waarderen en te ontdekken.

De Meesters in het brengen van harmonie en succes in ons leven, huis en op kantoor of klaslokaal

Intense processen

Deze intense emotionele en mentale processen  waarvan de energetische instroom sterk is hebben een directe invloed op je lichaam. Zorg daarom goed voor je lichaam, want het gaat hard dit jaar. Leer hoe je je lichaam in alle omstandigheden het beste verzorgt. Koester je lichaam, communiceer met je lijf en leer zien hoe het reageert. En vergeet niet te genieten van wat deze lange en hete zomer ons biedt!nieuwe aspecten van jeZELF te ondekken of te ontplooien

Wie jarig is trakteert….

Op 13 augustus vier ik mijn 58e levensjaar. Daarom iedereen die deze prachtige Leeuw augustusmaand besteld ontvangt als traktatie 13 dagen lang 13 EURO korting in de Webshop bij het afrekenen bij een bestelling vanaf 69,95 EURO om jou te helpen dit jaar jouw doelen te stellen. Deze aanbieding is geldig op alle BioGenesis en Biotac Producten en onze zilveren colliers en hangers  t/m 26 augustus a.s. muv. de voedingssupplementen zoals Laminine, Curcumma Longa en CBD olie