CADEAU TIP!

 

 

 

 

 

 

of de SOLAR* RAY van Biotac

De SOLAR * RAY - Zachte bron van licht en vreugde De gele SOLAR RAY helpt om een optimistische kijk op het leven, moed en vreugde in het leven. Laat de stress, angst, onzekerheid en gebrek aan eigenwaarde van het verleden

of de BioGenesis Pyramids of bij  de Biotac hangers de Xyluriz in 15 verschillende kleuren, Nieuw de Biotac hangers JO-EL & YO-EL  of een Levensboom.

Leuke en mooie geschenken met een blijvende werking voor hem en haar!

Al vanaf 18,50 EUR verkrijgbaar diverse Energy Cards & hangers met een bijzondere en krachtige werking. Wil je bijvoorbeeld over bepaalde producten vooraf een uitgebreide beschrijving ontvangen? Mail dan naar info@yanini.nl
of bel Vera op 026-8800140 of 06-14643520 voor een persoonlijk op jezelf of voor familie en vrienden afgestemd product.

Kom je er niet uit, bel Vera voor een vrijblijvend gratis productadvies op 026-8800140 of 06-14643520

Wil je persoonlijk ervaren wat onze producten kunnen doen, kom dan naar onze workshops of Spirituele gezellige avond of Speciale Technieken/ Energetische Healing middag in Huissen, of bezoek ons tijdens één van de beurzen en of ervaringsmiddagen of avonden. Zelf bij jou thuis voor je vrienden en of familie zo’n gezellige avond organiseren met voor jou als Gastvrouw een mooi geschenk? Neem contact op met Vera.

Wil je naar een beurs komen voor een persoonlijk advies of consult van Vera kom op 2 & 3 december a.s. naar Rijswijk, de Paranormaal beurs naar de stand van Yanini nr H18!
Tijdens de Alternatief Paranormaalbeurs te Rijswijk in de Broodfabriek kunt u ons altijd terugvinden op standnr. H18.