Laminine / CBD Olie en diverse Wellness producten

LAMININE

Het natuurlijke voedingssupplement Laminine, wordt beschouwd als de enige bekende bron van fibroblast groeifactor (FGF) bij volwassenen. Onderzoek toont aan dat  FGF neuron functies in je hersenen verbeteren, aminozuren en peptiden in je cellen verhogen, en de juiste stamcellen in organen en weefsels van uw lichaam toewijzen om hun oorspronkelijke staat te herstellen.


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
NL:Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.
Laminine is een natuurlijk voedingssupplement. Laminine en wordt beschouwd als de enige bekende bron van fibroblast groeifactor (FGF) bij volwassenen. Onderzoek toont aan dat  FGF neuron functies in je hersenen verbeteren, aminozuren en peptiden in je cellen verhogen, en de juiste stamcellen in organen en weefsels van uw lichaam toewijzen om hun oorspronkelijke staat te herstellen.
Waar te verkrijgen: #https://yanini.mylifepharm.com/index.html
LAMININE?
Laminine®, een unieke en gepatenteerde formule, en is een vorm van een natuurlijk ‘adaptogeen’ . Het helpt u om evenwichtig te kunnen leven en helpt het lichaam zich te herstellen naar zijn natuurlijke staat van homeostase. Laminine is een natuurlijk en synergetisch super voedingssupplement en bevat de meeste bekende vitaminen, essentiële eiwitten en belangrijke sporenelementen. Tevens bevat Lamine alle acht van de meest essentiële aminozuren die een lichaam nodig heeft om vitaal en gezond te blijven. Laminine is het meest natuurlijke en perfecte voedingssupplement die als aanvulling is te verkrijgen. Deze perfecte combinatie van gezonde producten is zowel dierlijk als plantaardig (ei en zeewieren.)
DE OORSPRONG
Laminine bestaat al 80-jaar en is in de loop der jaren verbeterd naar een optimale samenstelling. Laminine brengt het lichaam weer helemaal in balans. Deze wonderbaarlijke doorbraak begon met de ontdekking van het krachtige, natuurlijk extract uit bevruchte kippeneieren in de kritieke fase van incubatie. Wetenschappers hebben sindsdien ontdekt dat op precies de negende dag van de incubatie, de bevruchte kippeneieren alle noodzakelijke elementen om leven te creëren bevat. Dan is de voedingswaarde het hoogst. Op dit precieze moment, is de zeer krachtige weefsel geëxtraheerd.Dit alles zit in Laminine, samen met een mengsel van fyto en mariene eiwitten, de toevoeging van aminozuren. Laminine zet de traditie voort van genezing en het behoud van een evenwichtige leven.
WAT KAN LAMININE VOOR U DOEN?
Laminine helpt bij het regenereren van verouderde cellen en voeden ongezonde cellen. Laminine ondersteund de cellen en de weerstand, en het lichaam herstelt zich zelf door deze bouwstenen. Het lichaam heeft bij de juiste voeding zijn eigen reparatiemechanisme, en de fysieke mogelijkheid om uw eigen beschadigde cellen te regenereren. Dit reparatie mechanisme is gezond en wel toen we jonger waren, maar hapert als we ouder worden. Laminine ontketent dit krachtige reparatiemechanisme in ons allemaal.Het kan fysieke, mentale en emotionele gezondheid naar een nieuw niveau brengen.
Meer info: #https://yanini.mylifepharm.com/index.html
Wilt u ook Laminine bestellen, neem contact op met Vera via info@yanini.nl of telefonisch op +31(0)26-8800140 of +31(0)6 14643520.
Het is goedkoper om zelf via de link Join Now op #https://yanini.mylifepharm.com/index.html te bestellen. Wees geen dief van uw eigen portemonaie! U bespaart echt veel.
Komt u er niet goed uit, neem gerust even contact met Vera op.
Deze weeknr 6 van de Party verteld José Hoebee over haar gebruik van Laminine, Omega+++ en Immune wat zij op Vera’s advies van Yanini.nl gebruikt. https://yanini.mylifepharm.com/index.html
Vandaag op 14 februari 2017 ontvingen wij het bericht dat Laminine voor het derde jaar in het PDR ( Physicans Desk Reference )2017 is vermeld.
<img src=”https://yanini.nl/wp-content/uploads/2016/04/Party-Jose-Hoebee-en-Laminine.jpg” alt=”” width=”4160″ height=”2336″ class=”size-full wp-image-23225″ /> Jose Hoebee over haar ervaringen via Yanini met de Laminine, Omega+++ en Immune +++

Jose Hoebee over haar ervaringen via Yanini met de Laminine, Omega+++ en Immune +++

Laminine wordt vervaardigd in de Verenigde Staten in gerenommeerde fabrieken volgende strenge FDA en GMP-richtlijnen.

* Raadpleeg uw arts voordat u Laminine gebruikt als u last van eierallergie heeft.
https://yanini.mylifepharm.com/index.html
Regelmatig gebruik van Laminine kan u helpen bij;

Stress & Spanning verminderen
* Het handhaven van gezonde cortisol levels
* Reguleren serotonineniveaus
* Verminderen fysieke en mentale stress
Bevorderen van een rustgevende slaap
* Matigen de reactie op stress
* Bouwen collageen voor een gezondere huid
* Verminderen tekenen van normale veroudering
 Energie & Fysieke Kracht
* Verbetering van uithoudingsvermogen en energie
* Genieten van sneller herstel na de training
* Verbeteren van spiertonus en kracht
* Verhogen het libido
Mentale en emotionele Boost
* Stimuleert natuurlijke DHEA productie
* Hulp in de hersenfunctie en de activiteit
* Verhoogt alertheid
Verbetert de focus en concentratie
* Ondersteunt emotioneel evenwicht
* De algehele gevoel van welzijn
* Verhoogt de fysieke en mentale kracht

Ontdek Laminine

Laminine is regelrecht de perfecte aanvulling voor uw fysieke, geestelijke en emotionele welzijn & gezondheid … uit puur Natuur.
Laminine … Formule voor het leven.
Heb je je ooit al eens afgevraagd:
•Hoe het komt dat een kind zich fysiek in zo’n ongelofelijk snel tempo ontwikkelt?
•Waarom kinderen een snelle wondgenezing en angiogenese ervaren?
•Hoe een jong iemand zoveel energie heeft en van vermoeidheid vrijwel direct weer herstelt?
•Waarom een kind in staat is om zo snel talen op te pikken en de kleinste details kunnen onthouden?

Je zou denken dat het gewoon een van de voordelen is van het jong en zorgeloos te zijn … ach, het is gewoon jeugdige uitbundigheid en denk er niet verder over na. (LOL) In feite is er zelfs nog een evolutionaire reden voor dit fenomeen. Het is inderdaad de jeugd die minder last heeft van de fysieke, mentale en spirituele slijtage … maar er is nog meer; het is de aanwezigheid van de embryonale staat van zijn, dat al het leven steunt… bij de geboorte en zo verder.

Het echte antwoord ligt in een verbinding, die essentieel is bij het ondersteunen van de embryonale ontwikkeling; fibroblast groeifactor (FGF) genoemd. Hoewel FGF direct beschikbaar is in de menselijke placenta, vermindert de beschikbaarheid voor het menselijk lichaam na verloop van tijd en verdwijnt bij het ouder worden. Ons lichaam is niet in staat om zelf FGF aan te maken; daarom moet het lichaam het uit het voedsel halen… maar hoe?

Dit is waar LifePharm Global Network Laminine (la’mi-NINE) een cruciale, ontbrekende schakel in de menselijke keten van het leven invult. Laminine is een extract afkomstig uit bevruchte biologische kippeneieren in de kritieke fase van de incubatie (op de 9e dag). Het gebruik van bevruchte eicel extracten in de geneeskunde en voeding dateert uit 1929, en wetenschappelijke studies over deze unieke aanvulling zijn gepubliceerd in tal van naslag review tijdschriften.

Laminine is cholesterol-vrij en vetvrij, want het is een gevriesdroogde, niet-gedenatureerd uittreksel uit het wit van kippeneieren, volgens de biologische of vrije uitloop normen in Noorwegen, waar salmonella is vrijwel niet bestaat.
Laminine, een natuurlijk supplement en wordt beschouwd als de enige andere bekende bron van FGF bij volwassenen. De FGF speelt een sleutelrol bij de processen van proliferatie en differentiatie van diverse cellen en weefsels. Volgens onderzoek voegt FGF een wezenlijke herprogrammering van volwassen stamcellen en aminozuren aan het lichaam toe (die deel uitmaken van het natuurlijke reparatie mechanisme) door naar die gebieden gebracht te worden waar het het meest nodig is. Eenmaal daar, heeft dit reparatie mechanisme de mogelijkheid om zich te integreren met dat specifieke lichaamsdeel. Hun taak is het cellen en weefsels te regenereren op de betreffende plaats in het lichaam. Dit verklaart waarom Laminine een groot aantal voordelen heeft aangetoond voor mensen in verschillende delen van het lichaam.

Laminine bevat bevrucht vogelei extract, samen met een mengsel van mariene en phyto-eiwitten die zijn toegevoegd aan de unieke essentiële aminozuren … 22 aminozuren in totaal.
•Herprogrammeren cellen om beter met stress om te gaan
•Regenereren het lichaam naar een gezonder en een lang leven
•Regeneratie van verouderd en beschadigd ontoegankelijk weefsel

Zoals eerder vermeld, wordt het natuurlijke voedingssupplement Laminine, beschouwd als de enige bekende bron van fibroblast groeifactor (FGF) bij volwassenen. Onderzoek toont aan dat FGF de neuron functies in je hersenen verbeteren, aminozuren en peptiden in je cellen verhogen, organen en weefsels van uw lichaam. Deze korte ketens van aminozuren kunnen het spijsverteringsstelsel passeren zonder te worden afgebroken of gewijzigd in verhoudingen. De bioactieve peptiden in Laminine stimuleren slapende stamcellen, de fyto aminozuren en mariene eiwitten worden gebruikt om beschadigde oude cellen te herstellen. Omdat peptiden veel krachtiger werken dan andere neurotransmitters, zijn er slechts kleine hoeveelheden nodig om een diepgaand effect te bereiken.
In leken taal; de FGF herprogrammeert volwassen stamcellen en aminozuren in je lichaam, die deel uitmaken van uw natuurlijke reparatie mechanisme om vervoerd te worden naar het meest noodzakelijke gebied. Eenmaal daar, heeft dit reparatie mechanisme, de mogelijkheid om te integreren met dat specifieke lichaamsdeel. Hun taak is het cellen en weefsels te regenereren op die plaatsen, waar dan ook in het lichaam.
Zolang er FGF aanwezig is, kan ons lichaam het herstelmechanisme opdragen het herstel te vergemakkelijken in dat deel van het lichaam waar het nodig is. Dit verklaart waarom Laminine een groot aantal voordelen aantoont voor individuen in verschillende delen van het lichaam. Laminine is zoveel meer dan alleen maar een echt goed dieet of voedingssupplement. Het gaat veel verder dan de “normale” categorie van een supplement, Laminine is een zeer intelligent eiwitcomplex dat “ter beschikking staat” aan het levens creatieproces, dat in eerste instantie nieuw leven schept in een bevruchte eicel.

De intelligente FGF moleculen in Laminine kunnen geen ziekte genezen, maar als er voldoende beschadigde cellen worden vervangen door cellen als gevolg van de FGF’s in Laminine, kan een correcte werking van het lichaam het geweldige eindresultaat zijn. Laminine staat het dichtst bij een wondermiddel in de Voedsel cirquit en een fontein van jeugd naar een Anti-Verouderings cirquit.

 

CBD OLIE van Mediewiet

Van nature is CBD olie een dikke pasta. Wij verdunnen deze met olijfolie, waardoor het nauwkeurig per druppel kan worden gedoseerd. Hierdoor kan je proefsgewijs de dosering vinden die bij jou past. Na verdunning bevat de olie 2,1% CBD, en zo weinig THC dat high worden uitgesloten is.
Dit product heeft de volgende voordelen:
+
nauwkeurig te doseren, dankzij druppelmethode afstelbaar op je persoonlijke behoefte.
+ makkelijk bij regelmatig gebruik, vanwege pipet moeiteloos in je dagelijkse routine te integreren.
+ vertrouwde pipetverpakking, kan discreet bij je andere middelen bewaard worden.
+ voordeliger, in 20ml verpakking.

Wat is CBD?

CBD (CannaBiDiol) is een stofje (cannabinoïde) in de cannabisplant. CBD heeft geen psychoactief effect.

CBD olie is afkomstig van legale industriële hennep zoals geteeld wordt voor de vezel en het zaad. Van deze vezel wordt o.a. touw, kleding en bouwmateriaal gemaakt en van het zaad wordt olie geperst en hennepmeel gemaakt.

Gebruik

Enkele druppels onder de tong die in 10-15 minuten effectief worden en 3-5 uur werkzaam blijven. Je kunt ook druppelen op een theelepel of op de achterkant van je hand en die dan oplikken.

Werkt CBD bij iedereen?

Of CBD voor jou werkt is een kwestie van uitproberen. Hoe snel je effect kan merken is per persoon verschillend.

Inhoud & bewaren

Een flesje bevat 20ml, voldoende voor ruim 400 druppels.

Bewaar koel, droog en donker. In de koelkast kun je het jaren bewaren, maar dan kan de olie gaan klonteren en dien je eenmaal op kamertemperatuur gekomen voor gebruik goed te schudden.

Meer info over CBD olie kunt u vinden op de website van www.stichtingmediewiet.nl

Home

Yanini werkt alleen met de CBD olie van Mediewiet. De grondlegger van deze producten!

U kunt via email of telefonisch bij mij terecht voor aankoop of informatie.

 

Attentie: CBD Olie,  de Laminine, Laminine Omega+++, Digestive+++, en Immune+++  voedingssupplementen kunnen zoals in de beschrijving aangegeven aan uw geestelijk en lichamelijk welbevinden bijdragen; genezing wordt op geen enkele manier toegezegd.  Yanini geeft geen diagnose. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.