Krijg je kracht terug – en begin

Krijg je kracht terug – en begin

Wat een krachtige maand was Augustus! Krijg je kracht terug – en begin. Veel mensen voelden een spanning, uitputting, vaak gegarneerd met sentimentele aandoeningen en de confrontatie met oude thema’s. Mijn werk met klanten was erg nuttig. En dat allemaal in het officiële vakantieseizoen met plezier, plezier, plezier en veel zon!

Is dit voor sommigen van jullie net zo vergaan? Zo ja, lees dan verder – zo niet, omdat je geen tijd hebt voor ‘gevoeligheden’, lees dan toch verder.

Augustus heeft ons intens herinnerd aan wat we over onszelf, ons doel, de bronnen van onze inspiratie en ons geluk het afgelopen jaar hebben geleerd. Het Universum herinnert ons deze maand aan ons eigen grote ‘waarom’, het onze, ‘wat doe ik en waarvoor doe ik het’?
In de maand augustus werden we energetisch aangespoord om onszelf diepgaand te ondervragen. Dit was behoorlijk vermoeiend en, afhankelijk van de intensiteit en het resultaat, zeker een reden waarom veel mensen zich niet erg gelukkig, sterk, geïnspireerd en tevreden, maar eerder bijzonder gevoelig en gedeeltelijk uitgeput voelden.

De belangrijkste relatie in jouw leven...We werden eraan herinnerd waaraan we het afgelopen jaar hebben gewerkt en waar we ons toe hebben verplicht. Soms hebben we dit opzettelijk en schriftelijk gedaan, in de vorm van een nieuwe baan, een nieuwe training, of schriftelijk geschreven als een intentie en een doel. Of liever trouwens als een diepe zucht “Ik zal dat nooit meer doen” of “Ik zal dat volgend jaar actief veranderen”.In elk geval hebben we het afgelopen jaar op  de één of andere manier inzichten gekregen in wat ons echt interesseert, inspireert en aanmoedigt. De tweede kant van de medaille: het werd ons ook duidelijk wat we niet langer(kunnen) tolereren in het geval van dingen of gedragingen die we ooit als normaal tolereerden. Door deze twee kanten van de medaille te onthouden, zijn onze gevoeligheid om te weten of we juist positief zijn geïnspireerd op iets, of gewoon iets hebben doorstaan ​​gedurende de afgelopen maand. Het is dus echt een tijd van testen. Een noodzakelijke voorbereiding voor de komende septembermaand en de rest van het jaar.

Omdat september een fantastische tijd zal zijn voor creatief succes, waar we gemakkelijk kunnen worden gezien en gehoord met onze zorgen, onze mogelijkheden of onze daden. Deze maand worden we eraan herinnerd onze creatieve kracht terug te brengen.

Sommigen zitten tot aan de knieen, diep op het werk, in een carrière, in een project, in een relatie, in familiezaken, een sport- of voedingsprogramma … dat ze volledig vergeten waarom ze ervoor kozen. Ze verliezen contact met zichzelf, de goddelijke “krachtverbinding”, die hen onzichtbaar heeft gevoed en bekrachtigd.

Voel je je herkend of ken je iemand die zo leeft? Wat te doen? Augustus is de maand waarin we dit allemaal kunnen beoordelen en ervoor kunnen zorgen dat de dingen die we doen en de manier waarop we ze doen, echt overeenkomen met wat we het afgelopen jaar hebben geleerd en gedaan hebben.

Het is tijd om onafgemaakte zaken zoals gewoonlijk, oude overtuigingen of gedragingen die er onmerkbaar weer zijn ingeslopen, te ontdekken, op te ruimen en te verduidelijken. Kom je op over je ideeën waar je aan jezelf of anderen hebt getwijfeld, negatief of veroordeeld werd, en handelde je uit vreugde en liefde voor de oorzaak of voor de mensen, maar eerder uit oude jeugdprogramma’s? Houd ogen en oren open voor de ‘broodkruimels’, de tekens en hints van de Schepper of het Universum.

Tekens en hints van inspiratie, van gelukzaligheid, van verhoogde aandacht, waarmee we momenten van diep inzicht ervaren, die ons hart laten zingen, onze ogen laten schitteren en het lichaam laat dansen.

Wanneer je zulke momenten van vreugde ervaart, is het de herinnering die je opnieuw hebt verbonden met de bron van je inspiratie, met de reden waarom je precies datgene doet wat je doet. Als je dat voelt, volg dan deze momenten van inspiratie en vreugde, want dit is de weg naar een uniek, prachtig en succesvolle septembermaand. Een maand waarin je veel geweldige relaties, en liefdevolle relaties kunt manifesteren. Om dit pad van inspiratie en vreugde te ondersteunen, is er dit jaar een speciale nazomer korting en bespaar je maar liefst 15% Op alle BioGenesis en of Biotac producten!

In de komende 2 weken volgen concrete toepassingsvoorbeelden en ervaringen van tevreden gebruikers die hun persoonlijke ontwikkelingsstappen met de BioGenesis-verlichtingstools met succes hebben bereikt’.

Deze korting is geldig tot 15 september middernacht Als je hulp nodig hebt bij het nemen van beslissingen of andere vragen hebt over toepassingen, combinaties, enz., Kun je mij hieronder bereiken  Telefoon: +31268800140

Mobiel en via Whatsapp op +31614643520 of per email: info@yanini.nl

Vera Hegeman