Huizen & Bedrijven Reinigen

Samen met de producten van BioGenesis & Biotac Tachyonen worden gebouwen vrijgemaakt van negatieve invloeden zoals negatieve aardstralen, wateraders en aardbreuklijnen (verzamelnaam: geopathische belasting) en electrosmog. Electrosmog is de verzamelnaam voor de straling die vrijkomt bij het gebruik van elektrische apparatuur zoals computers, beeldschermen, televisietoestellen en mobiele telefoons. Ook zendmasten voor mobiele telefonie, die vaak in woonwijken te vinden zijn, dragen bij aan de elektrosmog.

Zowel de geopathische belasting als de elektrosmog kunnen leiden tot allerlei moeilijk te definiëren gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, slaapstoornissen en zelfs tot psychische klachten.

Met behulp van de Biotac Tachyonen producten kunnen zowel de geopathische belasting als de elektrosmog geneutraliseerd worden en kan een gebouw gevrijwaard blijven van deze negatieve invloeden.

De BioGenesis Multi Coloured Pyramid en de 8−Sided BioGenesis Pyramid harmoniseren beide elektrosmog en ook geopatische belastingen (wateraders), maar dit is niet zeker niet hun belangrijkste taak. De producten van Biotac Tachyon in de rubriek Geoline en Tecline kunnen woningen en bedrijven prijsgunstig harmoniseren.

Meer informatie? Neem contact op met Vera Hegeman