Herwin je kracht en bevrijd jezelf van beperkingen

Herwin je kracht en bevrijd jezelf van beperkingen

Wil je meer harmonie, vreugde, licht en liefde in je relaties  of gezondheid in je leven?

Zet dan nu alvast belangrijke stappen in de aanloop naar Kerst, voor het komende jaar 2020.

Beste BioGenesis-vrienden,

Wat een jaar! Heb je leuke ervaringen en successen om met plezier of een paar uitdagingen op terug te kijken?

Ik heb een paar maanden geen contact met je opgenomen omdat verscheidene vrienden, familie en bekenden, waaronder Shanti Onneweer, mijn steun en toeverlaat, in het schrijven van nieuwsbrieven en andere teksten, maar zeker ook in prive en zakelijke situaties, plotseling stierf en er was natuurlijk veel te regelen en te verwerken. Dit waren zeer opwindende weken met opwindende ervaringen, die nog steeds een blijvend effect hebben en ook enkele interne veranderingen op hun weg hebben gebracht.

Hoewel elke minuut nog steeds 60 seconden duurt, lijkt de tijd te racen. Als het goed gaat, is het fantastisch – zoveel geweldige ervaringen! Maarrrr er zijn ook momenten waarop er op het ene of het andere moment niets goed, of op de een of andere manier fout lijkt te gaan …

We geloven dan, dat alles wat we zien, echt is. We zitten op dat moment gevangen in percepties van b.v. tekort, slechte gezondheid, onrecht, woede, afgunst, minachting, overbelasting … In deze staat van overleven geloven we dat geluk, een welwillende bestemming of omstandigheden over het algemeen buiten onze controle liggen.

Als je door iets wordt gekweld, grijp dan nu de kans om een ​​paar stappen te maken.

Omdat je het beter weet! Het begint allemaal met jouw beslissing – je kunt beetje bij beetje meer kreunen of overwinnen. Je leven wordt bepaald door wat je denkt en permanent voelt. En dat kun je bewust en opzettelijk veranderen. Je kunt je kracht terugwinnen en jezelf bevrijden van de beperkingen van de geloof-systemen van je voorouders, opvoeding en je omgeving.

En zelfs als kerstachtige geuren, crèmes, parfums, snoepjes, enz. mooi en huiselijk en een (tijdelijke) balsem kunnen zijn voor de onrustige ziel – met chocolade en een paar kerstgeuren alleen, kun je de vakantie doorkomen – en dan? Hoe ga je daarna verder?

Dus mijn verzoek aan jou: haal je BioGenesis-vrienden weer uit de lade en begin ze opnieuw te gebruiken. Want dan werken ze voor jou en ook met jou. 🙂

Deze krachtige energietools verbinden je met het potentieel van het kwantumveld en houden jou en je omgeving in een optimale energetische toestand, en keert de harmonie in je huis en haard, familie en op je werkplek weer.

Nieuw in ons assortiment de Shield Large met gouden hanger.

Er is maar een beperkt aantal aanwezig dus grijp je kans zolang de voorraad strekt!

Prijs: 129,95 nu met maar liefst 15% korting voor maar 110,45 €. Je bespaart maar liefst 19.50 Euro

Shield Large met gouden hangerr

Stuur deze info naar vrienden / mensen die iets in hun leven willen verbeteren. Verbeter de wereld, begin bij jezelf en ga met jezelf aan de slag.

Als je hulp nodig hebt bij de selectie, test ik graag het juiste hulpmiddel voor jou of jouw familie en vrienden. 15% korting op alle BioGenesis- en BioTac-tools tot en met 12.01.2020. * (behalve accessoires) ________________________________________

Hoe meer jij jouw lichtgereedschap als jouw partners en helpers ziet, en ze actief en bewust gebruikt en beter begrijpt, hoe meer je deze helpers, kunt en zult voelen: elke dag brengt nieuwe inzichten, een les of een teken dat  je vooruitgang boekt – als je oplet!

En onthoud altijd – je bent buitengewoon!

Als je hulp nodig hebt bij het nemen van beslissingen of andere vragen hebt over toepassingen, combinaties, etc., kun je mij hieronder bereiken Tel.: +31 (0) 26 8800140ook via WhatsApp onder +31 (0) 614643520via e-mail: info@yanini.nl

Alle liefde voor vandaag

Vera Hegeman

Lees onze Nieuwsbrief hier