Energetisch healing consult op afstand

Hoe werkt energetisch healing consult op afstand bij Yanini?

Een energetisch healing consult op afstand voltrekt zich telefonisch of via Skype. Ik heb daarvoor een actuele foto van jou nodig, waarmee ik kan werken. Het voordeel van een healing op afstand is, dat ik energetisch en op gehoor vaak meer van je ‘binnenkrijg’ dan wanneer je voor je me zit.  Alle energetische Healing consulten vinden in een specifieke opstelling van de Tree of Genesis. Deze speciale consulten kunnen alleen bij Yanini  binnen heel Europa plaatsvinden. Ik werk met verschillende technieken:

  • De ondersteunende instrumenten uit de BioGenesis  binnen de opstelling van de Tree of Genesis of Biotac-serie. Deze opstelling is alleen bij Yanini in heel Europa opgesteld.
  • Magnetiseren
  • Reiki
  • Shambhala

Hoe duur is een energetische healing consult op afstand bij Yanini?

Een energetisch healing consult op afstand  vindt plaats op 1 dag 2 x 30 minuten : in de ochtend en in de avond. Prijs Energetisch consult op afstand, via een foto á 35,- EUR p.d.

Een reeks van BioGenesis 3 of 4 consulten op afstand  kosten geen 35,00 EUR per keer maar 32,50 EUR.

Deze reeks van energetische healing consulten  zullen in overleg met jou 1 x per week of     1 x per 2 weken plaatsvinden met wekelijks telefonisch contact zodat we het juiste resultaat kunnen verkrijgen.

Attentie: de bio-energetische consulten en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op

[formidable id=12]