EAT, PRAY and LOVE

Geef je relatie een Boost met onze speciale producten in de Sale. Let op deze actie loopt nog t/m  donderdag 28 februari 23.59 uur a.s.

De belangrijkste relatie in je leven is de relatie met jezelf…

2019 het jaar van de liefde? De liefde voor jezelf, je partner, je kinderen en kleinkinderen geef het een boost met de in deze nieuwsbrief genoemde producten. Kom je er niet uit, bel of mail Vera op +31(0)614643520 of mail info@yanini.nl voor een gratis product consult.

Onze Nieuwsbrief van 25 februari is weer uit, je leest hem hier EAT, PRAY AND LOVE in 2019

Alle aanbiedingen in deze nieuwsbrief en meer staan in onze SALE pagina

Sale korting en acties >7,5 % off

 

 

Yanini.nl was aangesloten en gecertificeerd  bij Trustedshop  sinds 27-12-2018 Sinds 1-9-2019 zijn wij overgestapt op Trustpilot

Lees hier onze beoordelingen via Aankoopbescherming Yanini.nl

Alle andere ervaringen lees je in de reviews bij de producten en bij de rubriek Ervaringen

Een leuk bericht van een lezeres;

Ik wilde je even laten weten, dat ik je tekst/brief over Valentijnsdag en verwachtingen en het stilstaan bij het feit dat je zelf ook mag geven ipv. te hopen dat je zult ontvangen en hoe dat werkt ijzersterk vond! Een opsteker om haarfijn duidelijk te maken hoe dingen ‘vanbinnen’ werken en ‘fout’ kunnen vallen. Ik denk, dat je veel mensen geholpen hebt om niet in valkuilen te vallen en verongelijkt of verdrietig de 14e februari te beleven. Dat moest nog even van mijn hart. dank je wel! (Verwachtingen kunnen zo’n eigen leven gaan leiden.)Pluimpje voor jou Vera! Groetjes A.

https://mailchi.mp/6627e938537f/fwjkfnrvf7-2969369.