A Global Enlivement of Bliss,

Deze aanbieding mag je niet missen;  geldig t/m  woensdag 12-5-2021!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; Master Lantos gaf ons een paar dagen geleden de opdracht om op Moederdag de mensen de Bliss klanken aan te bieden. De Bliss klanken horen bij de nieuwe Bliss Pendants.

Master Lantos vertelde ook dat we elke maand een wereld dag en -tijd zullen afspreken om de Bliss Sounds (Gelukzaligheidsklanken) uit te zenden. We zullen alle studenten de Bliss Sounds (Gelukzaligheidsklanken) instrueren op Moederdag. Het gaat om een wereldwijde verlevendiging van Bliss (Gelukzaligheid). Hij gaf deze boodschap afgelopen week, dus hij bedoelt deze Moederdag 9 mei 2021. Dit kwam als een complete verrassing.

In de nieuwsbrief kun je de Engelstalige transcipt  lezen en en de video bekijken. De tekst is een transcript van onderstaande video.

Bekijk de video :Introducing the Sounds of Bliss.

Lees alles over deze fantastische aanbieding in deze Nieuwsbrief

Attentie: de bio-energetische consulten en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consultenworkshops/events of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.