8 Sacred Sound Pendants

De Sacred Sound Pendants 

Deze 8 Sacred Sound bevorderen je welzijn op alle belangrijke, essentiële levensgebieden waar we allemaal mee te maken hebben, in het streven naar gezondheid, goede relaties, kennis, geluk en voorspoed. Het leven kent ups en downs, zeker in deze tijden bevorderen deze hangers het leven zelf in al haar facetten, zodat jouw levensweg wat makkelijker verloopt. Alle Sacred Sound Pendants kunnen door het hele gezin gebruikt worden. 

Wat het ook is, op welk levensgebied je graag wat meer support wilt, er is Sacred Sound Pendant voor. Er zijn vier sets van 2 Sacred Sound Pendants– die elkaar krachtig aanvullen. 

De setjes bestaan uit: 

         Goud          –       Zilver

1.      Inception   –       Reflection

2.      Education  –       Succes

3.      Love            –       Abundance

4.      Health        –       Curse

 

Alle 8 Sacred Sound Pendants  zijn voor iedereen een waardevolle tool, en afzonderlijk  te  bestellen. Heb je issues op gezondheid, dan bestel je de Health Pendant, heb je issues met depressie en of verslavingen of werd je altijd bekritiseerd dan kies je voor de Curse (Obstakel) Pendant. Heb je problemen op relationeel gebied, zowel in de liefde als werk, dan is de Love en Abundance  Pendant een goed hulpmiddel voor jou! (Zie de beschrijvingen bij iedere Sacred Sound Pendant & Bliss Pendants ). 

Personal Sacred Sound bij alle  8 Sacred Sound Pendants

Alle hangers kun je activeren met jouw persoonlijke Sacred Sound, de werking  van jouw Pendant zal verveelvoudigen. Iedere Pendant heeft een andere Persoonlijke klank, in enkele gevallen kan het voorkomen dat je dezelfde klanken hebt. Ook zonder deze Sounds kun je de pendant gebruiken, maar de werking met je persoonlijke Sacred Sounds zijn vele malen sterker.  

Deze Sacred Sound Pendants  en de Personal Sacred Sounds zijn een heel waardevol geschenk met meerwaarde, niet alleen voor de ontvanger,  maar ook voor jezelf als gever en voor de Wereld. 

Als je iemand anders een Sacred Sound Pendant wilt schenken,  maar die persoon heeft geen belangstelling voor het hoe en wat om  ermee te werken,  dan heeft het toch een bijzondere uitwerking op deze persoon en op zijn of haar omgeving.

Als je graag iets wilt bijdragen aan lichter en beter maken van deze wereld, schenk dan een Sacred Sound Pendant aan je partner, kind, collega voor welke gelegenheid dan ook. Het is een waardevol cadeau met meerwaarde. 

Personal Sacred Sound bestellen?

Wil jij jouw Persoonlijke Sacred Sounds ( Persoonlijke Heilige Klanken) bestellen, bestel ze in de webshop of stuur een email naar info@yanini.nl met de volgende gegevens:

– Geboortedatum

– Geboorte plaats en land

– Geboorte tijd ( dit zo nauwkeurig mogelijk) Indien je deze niet kunt achterhalen, neem dan met mij contact op.

– Plaats en land waar jij tijdens je verjaardag rondom je geboorte uur verbleef

 

Iedere Personal Sacred Sound is afzonderlijk te bestellen voor € 40,00, maar bestel jij alle 8 Sacred Sounds tegelijk voor € 320,00, dan ontvang je een            Inception (Geboorte) Sacred Pendant t.w.v. € 119,95 GRATIS !

Voor de activatie van je Persoonlijke Sacred Sounds spreken wij een tijd af. De duur per activatie bedraagt ongeveer 20 minuten, dit werkt als het ware als een soort inwijding, net zoals bij TeraMai, Reiki & Seichem. Deze activaties doe je vooral voor jezelf, een heling komt van binnenuit. Het is een ervaring op het innerlijke niveau en het geeft een gevoel van thuiskomen. Je innerlijke licht wordt weer geactiveerd. Daarnaast komt iedere sessie ten goede van iedereen wereldwijd.

Na deze eerste inwijding dien je iedere maand je Sacred Sound Pendant met deze persoonlijke klanken te activeren met een daarbij behorende Wheel of Genesis. Ook kun je indien je niet in het bezit bent van de juiste wheels of Genesis passende bij jouw Personal Sacred Sound, met Vera van Yanini.nl  een Sacred Sound Activatie afspraak te maken tegen een geringe vergoeding van € 10,00 per maand, voor één of meerdere Sacred Sound Pendant activatie. De rest van de maand kun je dan iedere dag met je Sacred Sound Pendants en je Personal Sacred Sounds aan de slag om een zo groot mogelijk resultaat en voordeel te boeken. 

Klik op de hieronder aangegeven producten voor meer informatie, wens je hulp bel mij dan op +31(0)268800140 of +031(0)614643520, Mail mij op info@yanini.nl of gebruik onze Chatfunctie (rechts onderin je beeldscherm) voor een op jouw afgestemd productadvies van Vera van Yanini.nl. Ik help je graag om te zien welke product bij welke aandoening, ongemak, wens of transformatie door jou het beste gebruikt kan worden.

Zowel onze BioGenesis en Biotac Tachyon producten zijn in de eerste plaats bedoeld om je levenskwaliteit te verhogen. Met andere woorden, je hoeft niet ziek te zijn om onze producten te gebruiken. Het gebruiken van deze producten kan je juist beschermen tegen allerlei aandoeningen en zorgen voor een verhoogd bewustzijn en levensvreugde.

Elk van de BioGenesis hulpmiddelen bevat het geheugen van de originele, perfecte verwezenlijking gevende energie. Dit is de belangrijkste taak van de BioGenesis Lichtinstrumenten die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn: het herstellen van harmonie op alle niveaus van het leven.

Maar als je wel last hebt van bestaande aandoeningen of ongemakken, zijn onze producten uitstekend geschikt om verlichting te brengen. Ieder product heeft zijn eigen kwaliteiten.

Attentie: Deze bio-energetische producten kunnen zoals in de beschrijving aangegeven aan uw geestelijk en lichamelijk welbevinden bijdragen; genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.