1 op 1 Training-Workshop VIP dag(en), weekeind

1 op 1  Training-Workshop VIP dag(en) weekeind

Steeds vaker word ik benaderd vanuit binnen en buitenland om een speciale 1 op 1 Training-Workshop VIP dag(en), weekeind te geven, waarbij jij centraal staat.

Tijdens deze leerzame en gezellige 1 op 1 Training-Workshop dag(en) of weekeinde kan ik uitgebreid ingaan op jouw persoonlijke thema’s of  je eigen praktijk indien je als (potentieel) therapeut een op maat Training- workshop & Praktijk dag wilt beleven.

Deze VIP dag is bijzonder geschikt  voor zowel Nederlands – Duits en Engelstalige. Dit kan zowel als een 1 – daagse als 2 tot 3 daagse 1 op 1 Vip Training Workshop geboekt worden.

Tijdens de 1 op 1 Training-Workshop VIP dag, een  praktijk gerichte leerzame workshop met de BioGenesis instrumenten, op maat voor jouw, maak je een grote sprong voorwaarts. Deelname aan een VIP Dag staat garant voor groei in bewustwording en vooruitgang in je LEVEN.

Bij deelname aan deze  1 op 1  dag baad je jezelf in het Licht van de Eenheid. Het Licht dat ons herinnert aan onze Heelheid, onze Perfectie.

1 op 1 Training/Workshop VIP Dag(en) weekeind

Tijdens en na deze dag ga je ervaren dat je in een hoger trillingsniveau komt, je bewustwording toeneemt en dat je een grote sprong voorwaarts maakt op je pad dat verlicht wordt.

Wat gebeurt er?

Tijdens deze 1 op 1 daagse Training Workshop VIP dag(en) of weekeinde  ga je uitgebreid leren werken met de door jou misschien al gekochte BioGenesis producten, zodat je snel het hoogste rendement kunt behalen en jouw doel(en) makkelijker kunt bereiken.

We gaan ons richten op wat voor jou van belang is en hoe te werken met de voor jou meest geschikte producten. Dit alles vindt plaats binnen de Cirkel of Rotations de Cirkel of Wheels  en de Tree of Genesis met de speciale technieken of BioGenesis.

Heb je nog geen BioGenesis of Tachyon producten?

Deze worden tijdens deze VIP dag sterk gereduceerd in prijs aangeboden.

Wat zijn de kosten?

Prijs;   150,00 EURO incl. 21 % BTW                                                                              inclusief  koffie, thee en water of frisdrank en een heerlijke Lunch met Vera’s inmiddels bekende heerlijk eigengemaakte  Soep

Tijd:  van 10.30 tot 17.00

Energieoefeningen, visualisaties, meditatie, shambhala en reiki, en orakel kaarten kunnen indien gewenst ook een onderdeel uitmaken van de consulten & workshops of events

Wil jij liever in een groepje deelnemen aan onze 1 daagse Workshop, 2 daagse Workshop, Kom in balans middag of avond , Leer de speciale technieken?  een middag of avond of Transformatie dag  ? Klik dan op de link.

Attentie: de bio-energetische consulten, workshops en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over dit of één van de andere producten of een persoonlijk advies nodig, bel me dan gerust even of vul onderstaand formulier in.