Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

De Voedingssupplementen zoals CBD Olie 20 ml, Laminine en Curcuma Longa Forte , 3-Vruchtenextract en Forever Aloe Vera Gel kun je bestellen bij Yanini.nl d.m.v. het informatieformulier/cq Bestel formulier in te vullen. Na ontvangst van uw Informatie/Bestel aanvraag zullen wij de betaalgegevens aan je toezenden. Na ontvangst van uw betaling zullen wij de producten binnen 3-5 werkdagen toezenden.

Attentie: de bio-energetische consulten en producten zorgen ervoor, dat je je geestelijk en lichamelijk beter voelt. Er is echter geen enkele garantie op genezing. Bij aandoeningen of ziekteverschijnselen raad ik je aan contact te zoeken met een erkende therapeut of je huisarts. Niets in mijn aanbod aan consulten, workshops/events of producten – op welke wijze dan ook – maakt een bezoek aan arts of psycholoog overbodig.

Heb je vragen over dit of één van de andere producten of een persoonlijk product- advies of consult nodig, bel me dan gerust even, of als je door Vera gebeld wil worden, vul dan in onderstaand formulier je telefoonnummer ook in.