The Personal Ray of Eternal Light

Ontdek meer over uw sterke en zwakke punten!

Aan het begin van de 19e Eeuw werd door, de Duitse Max Planck  van het golf-deeltje  het dualisme ontdekt  waarvoor hij  de Nobelprijs ontving. Hij vond dat alle objecten niets anders dan trillingen zijn die zich voortplanten op een bepaalde golflengte. Alles is opgebouwd uit straling – en straling is licht! Het eigen licht is natuurlijk moeilijk te vergelijken met een atoom , maar minstens een van de vijf stralen van de schepping  kan in elk artikel vinden. Bijzondere mensen waren in staat om deze kleur stralen te  analyseren. Deze kleuren belichamen alles, zoals het vormen van de schepping , de perfectie , de eerste impuls in een richting , maar ook de zuiverheid van het eeuwige licht en de eigenheid van het individu.

Een van deze speciale pioniers is Meester Lantos. Hij heeft het tot zijn missie gemaakt om mensen te verlichten en kan uw persoonlijke kleur straal voor u te vinden . Op deze manier krijgt u een nieuwe weg geopend om uw eigen kwaliteiten die in je sluimeren te wekken en een algemene indruk van uw persoonlijkheid te krijgen zoals u nooit eerder hebt ervaren te geven! Echter , de persoonlijke BioTrinity is verrassend en bijna nog niet bij iedereen bekend.

Met verschillende Lichtinstrumenten , kunnen deze nieuwe kwaliteiten worden gebundeld en  uw leven verbeteren. Afhankelijk van  het instrument dat u kiest , wordt de energie van het licht  in een bepaalde richting gericht ! Wacht u al langer op  de begeerde promotie? Focus en richt  uw energie op uw werk en carrière! Of wil je meer liefde in je relatie? Ook hiervoor hebben wij passende Instrumenten.

BioGenesis biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke Geboorte straal op te vragen, zodat u uw eigen BioTrinity door Master Lantos in een ingewikkeld proces kunt vernemen. Daarvoor heeft hij van u een aantal persoonlijke gegevens nodig en deze  zullen vertrouwelijk worden behandeld. Cindy Demaray  maakt contact met Master Lantos en de hoge wezens van licht  voor uw persoonlijk Geboortestraal. Binnen twee tot drie weken tijd ontvangt u uw antwoord en kunnen wij u voorzien van  waardevolle tips over hoe je in de toekomst een  beter leven kunt krijgen en vorm kunt geven aan hun betere omgeving. Dit alles wordt gratis BioGenesis aangeboden , omdat ieder mens zijn toegang tot zijn eigen licht en drie belangrijke waarden moeten vinden : kennis , liefde en integriteit.

 

The Personal Ray of Eternal Light

The vife Personal Rays of Eternal Light

Uit de totaliteit van het Veld van Eeuwig Licht rijzen vijf paden of stralen van licht. Elk van de vijf stralen van Eeuwig Licht is de eerste impuls van het individu, dat zich onderscheidt uit de totaliteit van het Eeuwige Licht. Elke levensvorm is geboren uit een van deze vijf stralen van Eeuwig Licht. Ieder individu zal daarom andere kwaliteiten ontwikkelen, die allen gelijkwaardig zijn.

De vijf BioTrinities staan in verbinding met de vijf stralen van het Eeuwig Licht. Het dragen van de verschillende BioTrinitiesis bevorderlijk voor onze persoonlijke groei. De BioTrinity, die in verbinding staat met jouw straal van Eeuwig Licht, zal echter altijd de meeste invloed en betekenis hebben voor jou persoonlijk. De persoonlijke BioTrinity verhoogt je bewustzijn en verbindt je met de bron van waaruit alles ontsproten is, het Veld van Eeuwig Licht. Geascendeerd Meester Lantos verschaft ons de informatie uit welke van de 5 stralen van Eeuwig Licht iemand geboren is en welke BioTrinity het best bij ons past. Het dragen van de BioTrinity, die hoort bij onze eigen straal van Eeuwig Licht, zal ons nog meer versterken in de kwaliteiten, die bij onze straal horen.

[border ]

 

Wilt u een Persoonlijke BioTrinity laten vaststellen?

Vul dan onderstaand de contactformulier in met al uw voornamen en achternamen inclusief uw geboortedatum.
Deze namen worden 1 keer per week doorgestuurd naar BioGenesis Global waar de persoonlijke BioTrinity vastgesteld wordt door Master Lantos. Na ongeveer één tot drie weken ontvangt u het antwoord. Deze aanvraag is gratis!

*Uw gegeven worden confidentieel behandeld en niet gedeeld met andere instanties.

[formidable id=”11″ title=”1″]

 

Aanvraagformulier persoonlijke BioTrinity

Via de Pendant of Eternal Light kunnen we de ervaring van de totaliteit van het Eeuwig Licht stimuleren. Deze Pendant versterkt de werking van alle BioGenesis tools en wheels.

Lantos Dialogues over de Persoonlijke BioTrinity’s zijn in PDF te lezen en of uit te printen via de wekelijkse boodschappen op www.biogenesisglobal.com

op de datums van 7 september 2011, 14 september 2011 en 21 september 2011

 

First Ray

BioTrinity_first-ray_300dpi-150x150 Onze First Ray (Eerste Straal) BioTrinity, zullen we dragen om onze spirituele adem, ons inzicht, onze gezondheid te versterken.

Met onze gezegende First Ray BioTrinity ontwaakt de kern van het ‘bestaan’ in het hart, de universele vertegenwoordiging van het Grote Licht van BioGenesis in het hart van elk individu. Dit is het ontwaken van het Grote Kosmische Licht waardoor het individuele leven zich opent voor de waarden van het Universele Leven. Alles is mogelijk wanneer het individuele zich identificeert met de Hoogste Universele Stralen. Het gaat hier over het ontvouwen en ontwaken van Universele Waarden op het niveau van het individuele bestaan. Het denken verhelderd, we zullen een grotere staat van ontvankelijkheid ervaren en we zullen een ruimere visie ontwikkelen. Er zal meer hulp zijn om jullie wensen en dromen te realiseren. Dit is onze geliefde First Ray BioTrinity.

Light Violet

Voor onze Light Violet BioTrinity, die zullen we gebruiken om onze vaardigheden, onze talenten, onze activiteiten te versterken.

Onze Light Violet BioTrinity staat voor succes in onze inspanningen. Om succes te oogsten, moet de wens correct geformuleerd worden. De richting moet toepasselijk zijn. Onze geliefde Light Violet BioTrinity brengt onze persoonlijke weg in overeenstemming met onze (ziels)bestemming. We worden geleid op de persoonlijke weg in overeenstemming met de Kosmische bestemming. We zullen merken dat onze vermogens en talenten krachtiger zullen zijn, zich vermenigvuldigen, wanneer we afgestemd zijn op het Grote Kosmische Pad.

Dierbare mensen, wanneer jullie deze geliefde BioTrinity dragen, de Light Violet, zal je mogelijkerwijs een verschuiving bemerken in jullie wensen en verlangens. Dit is een natuurlijke verschuiving, die het individuele in lijn brengt met de Grote Dynamiek van het Universele Plan. Alles is mogelijk. Onbegrensde mogelijkheden. Met gebruik van het woord ‘bestemming’, suggereren we geen beperking, maar alleen een toename een vooruitgang. Een vooruitgang in talent, een vooruitgang in wat je kunt voltooien, een toename van geluk. Ja, het is altijd een vooruitgang. De goede kant op, juiste actie, is altijd een vooruitgang. Heel erg goed…

Aqua

Voor onze Aqua, ja, Aqua. Nu zullen we de blik verruimen, versterken. Ziet u het? (Op het moment van de channeling tussen Cindy en Master Lantos op 7 september 2011 verschenen 4 lichtwezens gelijkaardig in gestalte als Lantos en 3 rijzige engelen in de kamer).

Onze gezegende Aqua BioTrinity omvat een grote kracht. Vanuit diepe stilte, komt grote kracht voort. Deze BioTrinity houdt zuiver. Het is de Grote Kosmische Winnaar, de kampioen. Draag deze gezegende BioTrinity in tijden van grote nood, wanneer assistentie van De Allerhoogste vereist is of we zullen zeggen ‘gevraagd’. Ja. Onze gezegende Aqua BioTrinity stimuleert het diepste niveau van stilte. De grote stilte van waaruit de grootste kracht en de hoogste activiteit tevoorschijn komt. Prachtig.

Green

Nu, onze gezegende Groene BioTrinity: We zien verlevendiging van de fysieke structuren, de fysieke gezondheid. We kunnen deze gezegende BioTrinity dragen of bij ons houden om ons te beschermen voor ziekte. Deze gezegende BioTrinity kan ook op foto’s of op gebieden op de landkaart gelegd worden. Dit zal het fysieke welzijn van het individu of de gemeenschap bevorderen: prachtig.

Het is een prachtig beeld van Vervulling. Het is een prachtig beeld van de volheid van de Sublieme Stralen. Universele Stralen.

 Pink

Voor onze roze (pink) BioTrinity, deze zullen we dragen of vasthouden om onze emoties, onze gevoelens te versterken.

Met onze gezegende Roze BioTrinity bemerken we een ontplooiing van onze gevoelens, liefde. Deze BioTrinity is de tool van Universele Liefde. Het ontwaken van de meest fijngevoelige gevoelens en intuïtie waartoe we in staat zijn. Dit is een uitgelezen tool voor herstel. Herstel na een verlies,herstel na een teleurstelling. Ja, heel erg mooi…..

Voor onze roze (pink) BioTrinity, deze zullen we dragen of vasthouden om onze emoties, onze gevoelens te versterken. Met onze gezegende Roze BioTrinity bemerken we een ontplooiing van onze gevoelens, liefde. Deze BioTrinity is de tool van Universele Liefde. Het ontwaken van de meest fijngevoelige gevoelens en intuïtie waartoe we in staat zijn. Dit is een uitgelezen tool voor herstel. Herstel na een verlies, herstel na een teleurstelling. Ja, heel erg mooi…