Personal Sacred Sounds

Personal Sacred Sounds

Alle Sacred Sound Pendants kun je activeren met jouw persoonlijke Sacred Sound, de werking van jouw Pendant zal verveelvoudigen. Iedere Pendant heeft een andere Persoonlijke klank, in enkele gevallen kan het voorkomen dat je dezelfde klanken hebt. Ook zonder deze Sounds kun je de pendant gebruiken, maar de werking met je persoonlijke Sacred Sounds zijn vele malen sterker.

Personal Sacred Sound bestellen?

Wil jij jouw Persoonlijke Sacred Sounds ( Persoonlijke Heilige Klanken) bestellen, stuur dan een email naar info@yanini.nl met de volgende gegevens of bestel ze in de webshop:

– Geboortedatum

– Geboorte plaats en land

– Geboorte tijd ( dit zo nauwkeurig mogelijk) Indien je deze niet kunt achterhalen, neem dan met mij contact op.

– Plaats en land waar jij tijdens je verjaardag, rondom je geboorte uur verbleef

Ontvang een gratis Inception Sacred Sound Pendant GRATIS!

Iedere Personal Sacred Sound is afzonderlijk te bestellen kosten € 40,00, maar bestel jij alle 8 Sacred Sounds tegelijk voor € 320,00, dan ontvang je een            Inception (Geboorte) Sacred Pendant t.w.v. € 119,95 GRATIS !

Geschenken met meerwaarde!

Deze Personal Sacred Sounds en de Sacred Sound Pendants  zijn een heel waardevol geschenk met meerwaarde, niet alleen voor de ontvanger, maar ook voor jezelf als gever en voor de wereld, zeker in deze turbulente wereld.

Als je iemand anders een Sacred Sound Pendant wilt schenken, maar die persoon heeft geen belangstelling voor het hoe en wat om ermee te werken, dan heeft het toch een bijzondere uitwerking op deze persoon en op de omgeving door het op zijn of haar foto en naam te plaatsen .

Als je graag iets wilt bijdragen aan lichter en beter maken van deze wereld, schenk dan een Sacred Sound Pendant aan je partner, kind, collega voor welke gelegenheid dan ook. Het is een waardevol cadeau met meerwaarde.

Ook kun je met deze 8 Sacred Pendants de Tree of Sacred Sounds Pedants plaatsen. Ieder gezinslid met ieder hun eigen Sacred Sounds hebben profijt van de Tree of Sacred Sound Pendants opstelling. Ieder hoeft maar één keer per maand de Sacred Tree met hun persoonliijke klanken te activeren.  De Volle maan versterkt de werking als je tijdens de volle maan je Sacred Sounds Pendants Tree activeert.

Deze 8 hangers bevorderen je welzijn op alle belangrijke, essentiële levensgebieden waar we allemaal mee te maken hebben, in het streven naar gezondheid, goede relaties, kennis, geluk en voorspoed. Het leven kent ups en downs, zeker in deze tijden bevorderen deze hangers het leven zelf in al haar facetten, zodat jouw levensweg wat makkelijker verloopt. Alle Sacred Sound Pendants kunnen door het hele gezin gebruikt worden.

Wat het ook is, op welk levensgebied je graag wat meer support wilt, er is Sacred Sound Pendant voor. Er zijn vier sets van 2 Sacred Sound Pendants– die elkaar krachtig aanvullen.

De setjes bestaan uit:

 Goud                 –       Zilver

  1. Inception       –       Reflection
  2. Education      –       Succes
  3. Love               –       Abundance
  4. Health            –       Curse

Alle 8 Sacred Sound Pendants  zijn voor iedereen een waardevolle tool, en afzonderlijk  te  bestellen. Heb je issues op gezondheid, dan bestel je de Health Pendant, heb je issues met depresie en of verslavingen of werd je altijd bekritiseerd dan kies je voor de Curse Pendant. (Zie de beschrijvingen bij iedere Sacred Sound Pendant).

De Sacred Sound Pendants , Bliss Pendant Large en Bliss Pendant Smal en de Personal Sacred Sounds zijn een heel waardevol geschenk met meerwaarde, niet alleen voor de ontvanger maar ook voor jezelf als gever en voor de Wereld.

Als je iemand anders een Sacred Sound Pendant wilt schenken,  maar die persoon heeft geen belangstelling voor het hoe en wat om ermee te werken,  dan heeft het toch een bijzondere uitwerking op deze persoon en op zijn of haar omgeving.

Als je graag iets wilt bijdragen aan lichter en beter maken van deze wereld, schenk dan een Sacred Sound Pendant aan je partner, kind, collega voor welke gelegenheid dan ook. Het is een waardevol cadeau met meerwaarde.

Klik hier voor alle info over de Personal Sacred Sound Pendants.   (PDF Toevoegen)

Elk van de BioGenesis hulpmiddelen bevat het geheugen van de originele, perfecte verwezenlijking gevende energie. Dit is de belangrijkste taak van de BioGenesis Lichtinstrumenten die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn: het herstellen van harmonie op alle niveaus van het leven.

Maar als je wel last hebt van bestaande aandoeningen of ongemakken, zijn onze producten uitstekend geschikt om verlichting te brengen. Ieder product heeft zijn eigen kwaliteiten.

Attentie: Deze bio-energetische producten kunnen zoals in de beschrijving aangegeven aan uw geestelijk en lichamelijk welbevinden bijdragen; genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij u zich tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook , vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.

Klik op de hierboven aangegeven producten voor meer informatie, of wens je hulp bij het maken van de juiste keuze, bel mij dan op +31(0)268800140 of +031(0)614643520, Mail mij op info@yanini.nl of gebruik onze Chatfunctie (rechts onderin je beeldscherm) voor een op jouw afgestemd productadvies van Vera van Yanini.nl. Ik help je graag om te zien welk product bij welke aandoening, ongemak, wens of transformatie door jou het beste gebruikt kan worden.

Zowel onze BioGenesis en Biotac Tachyon producten zijn in de eerste plaats bedoeld om je levenskwaliteit te verhogen. Met andere woorden, je hoeft niet ziek te zijn om onze producten te gebruiken. Het gebruiken van deze producten kan je juist beschermen tegen allerlei aandoeningen en zorgen voor een verhoogd bewustzijn en levensvreugde.