Aids Virus/HIV

AIDS VIRUS/HIV:

Klik op de hieronder aangegeven producten voor meer informatie, wens je hulp bel mij dan op +31(0)268800140 of +031(0)614643520, Mail mij op info@yanini.nl of gebruik onze Chatfunctie (rechts onderin je beeldscherm) voor een op jouw afgestemd productadvies van Vera van Yanini.nl. Ik help je graag om te zien welke product bij welke aandoening, ongemak, wens of transformatie door jou het beste gebruikt kan worden.

Zowel onze BioGenesis en Biotac Tachyon producten zijn in de eerste plaats bedoeld om je levenskwaliteit te verhogen. Met andere woorden, je hoeft niet ziek te zijn om onze producten te gebruiken. Het gebruiken van deze producten kan je juist beschermen tegen allerlei aandoeningen en zorgen voor een verhoogd bewustzijn en levensvreugde.

Elk van de BioGenesis & Biotac Tachyon hulpmiddelen bevat het geheugen van de originele, perfecte verwezenlijking gevende energie. Dit is de belangrijkste taak van de BioGenesis Lichtinstrumenten die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn:het herstellen van harmonie op alle niveaus van het leven.

Maar als je wel last hebt van bestaande aandoeningen of ongemakken, zijn onze producten uitstekend geschikt om verlichting te brengen. Ieder product heeft zijn eigen kwaliteiten.

Attentie: Deze bio-energetische producten kunnen zoals in de beschrijving aangegeven aan uw geestelijk en lichamelijk welbevinden bijdragen; genezing wordt op geen enkele manier toegezegd. Bij aandoeningen of behandelingen bij ziekten verzoeken wij je om je tot een erkend therapeut of arts te wenden. Geen van deze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan een arts of psycholoog.