Aankoop bescherming

Yanini's KopersbeschermingAankoop bescherming

Yanini.nl biedt haar cliënten bescherming bij aankopen. Niet goed geld terug garantie van 30 dagen, mits voldaan wordt aan de Algemene voorwaarden

Vanaf 1-9-2019 is Yanini, Praktijk voor Body Mind en Spirit aangesloten bij Trustpilot.

Vanwege het hoge kostenplaatje voor een betrekkelijk klein bedrijf als Yanini.nl is, hebben wij besloten om te stoppen met Trusted Shops.   Lees onderaan deze pagina de ervaringen van onze cliënten doorgegeven aan Trusted Shops

Artikel 5 – Herroepingsrecht bij levering van producten

1.  Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Lees de Algemene voorwaarden hier.

Veilig betalen

Betalen bij Yanini.nl is altijd veilig.

Alle betalingen verlopen via een beveiligde SSL-procedure.

Voor bestellingen binnen Nederland kun je ook veilig betalen via iDEAL en per bankoverschrijving met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.

Vanuit België betaal je veilig via Bancontact/Mistercash.

Vanuit Duitsland betaal je veilig via Sofort eBanking.

Verder kunt u veilig afrekenen  met Paypal, Klarna achteraf en met creditcards van Visa Mastercard

Kun je niet via een van bovenstaande methodes of met één van onze andere betaalmethoden die in de Shop getoond worden betalen, dan kun je hier contact opnemen om eventueel te overleggen hoe te betalen.

Aan onze betrouwbaarheid als bedrijf en aan de werking en betrouwbaarheid van onze producten hoeft niemand te twijfelen, wij bestaan al 15 jaar en staan juist goed bekend om onze zorgvuldige uitleg en betrouwbaarheid en afhandeling van de bestellingen.

Lees op onze pagina Ervaringen en in de reviews bij diverse producten wat onze cliënten over ons en onze producten zeggen.

 

Zie hieronder de verzamelde ervaringen bij

Trusted Shops

 

Beoordelingen Trusted Shops

 

Beoordelingen Trusted Shops

Tineke B., Heiloo – 28-07-2019 

Snelle verzending en uiteraard top producten

 

Jorien S., Amsterdam – 30-06-2019 

Super snelle levering en de service is altijd top Product kan ik nog niet beoordelen, omdat ik ‘m pas net binnen heb.

 

25-06-2019 

Goede service

 

17-06-2019 

Heb een zeer mooi de ge spreken met Vera gehad.
Kon haar ook goed om hulp vragen,en dat kreeg ik ook heel netjes en gezellig ook vooral. dus ben zeer te vreden MvG Kees

 

Kirsten E., Heemskerk06-06-2019 

Geef niet vaak 5 sterren, maar kan niet anders dan hier ze wel geven, supersnel bezorgd en in mooi blauw tasje de producten zijn heel speciaal en ik wil niet meer zonder shield om mijn nek rondlopen en Vera is een fantastisch mens die al je vragen beantwoord en goed aanvoelt wat jij nodig hebt, zeer hulpvaardig en zeer vriendelijk, kan het een ieder aanraden

 

20-02-2019 

Hartelijk dank Vera voor de snelle levering en de van onschatbare waarde shield en wheel off hope. Heb er veel baat mee en andere mensen in mijn omgeving kunnen het ook niet wegdenken in hun leven. Een bescherming tegen verschillende negatieve energieen is altijd voor iedereen aan te raden. Een mooi sieraad uit liefde voor jezelf is de shield. Lieve groet Annelies

 

19-02-2019 

Snelle levering. Bestelling in goede staat ontvangen. De sphere en levensboom krustal zijn van goede kwaliteit. Het handgeschreven bedankt kaartje van Vera gaf het iets persoonlijk. Leuk

 

Jorien S., Amsterdam06-02-2019 

De levering is zeer soepel verlopen en Vera informeert ook of het pakketje bij de buren kan worden afgeleverd, zodat je het zeker op de verwachte dag binnen krijg.
De producten zijn goed verpakt en de wheels in mooie zakjes meegeleverd. Qua service krijgt Yanini een 10. Uitgebreide telefoongesprekken (weekend/avond), tips, uitgebreide handleidingen over de producten, het ontbreekt je aan niets.

 

Tineke B., Heiloo04-02-2019 

Super producten en ook nog eens prachtig om te zien en geweldig om te dragen het beschermd je en dat voel je ook.

 

José R., Eerbeek17-01-2019 

Ben erg tevreden met snelle levering en persoonlijk contact via de mail. Kreeg erg snel antwoord op mijn vragen inclusief uitgebreide toelichting. Ben erg tevreden over product, had vorige helaas laten vallen dus wilde weer erg graag een nieuwe bestellen.

 

Christie v., Loosdrecht11-01-2019 

Alles was goed verzorgt

 

09-12-2018 

prima, service, zeer behulpzaam en neemt alle tijd voor je

 

07-12-2018 

In het verleden heb ik al wat gekocht.
Ik heb het moeilijk om mijn bestelling te doen en Vera Hegeman helpt mij daar bij.
Ik ben 87 en ben niet meer met de tijd mee en zij helpt mij daar bij.
Ook zo kan ik mijn betaling direct langs de Bank doen.
Maandag heb ik mijn bestelling gedaan, heb dinsdag mijn betaling gedaan en nu wacht ik op het bericht, wanneer mijn bestelling zal geleverd worden.

 

Suzy M., Wijchen30-11-2018 

Yanini geeft altijd goeie advies op al mijn vragen, de levering is altijd snel en op tijd.
Yanini heeft een grote assortiment dus voor ieder kwaaltje of probleem is er wel een oplossing.

 

Anja S., Volendam19-10-2018 

Fijne producten en heel goede uitleg door yanini over de producten.